“Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” revine cu un nou sezon

De: Nicoleta Nicolae / 22.02.2015, 11:00
“Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” revine cu un nou sezon
Cel mai condimentat reality show al momentului revine la Antena 1 din 9 martie cu un nou sezon. În fiecare luni şi marţi de la 20.30, ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” pune la încercare talentul a 20 de bucătari şi arată săptămână de săptămână ce se întâmplă în bucătăria unui restaurant exclusivist.

”Venim cu noutăţi în acest al doilea sezon”, spune chef Bontea. ”Fiecare dintre noi trei, juraţii, îşi va pune amprenta pe meniurile care vor ieşi din bucătăria ”Hell’s Kitchen” şi va încerca să aducă noi şi noi provocări pentru cei 20 de concurenţi.” La rândul lui, chef Dumitrescu mărturiseşte că aştepta cu nerăbdare să reia filmările: ”Adrenalina pe care ţi-o dă bucătăria şi service-ul în sine nu se compară cu nimic. Iar sezonul acesta confruntarea echipelor în bucătrie ne-a adus şi nouă, chefilor, multe surprize. Pentru mine aceasta este cea mai frumoasă parte a filmărilor, pentru că practic mă simt ca în viaţa de zi cu zi printre ingrediente, meniuri şi platinguri.” Cât despre chef Scărlătescu, acesta admite că în acest sezon va avea şi cuvinte de laudă pentru unii dintre concurenţi. ”Pretenţiile noastre sunt mari, mai ales că ucenicii noştri au urmărit primul sezon şi au venit cu anumite aşteptări. Tocmai de aceea le-am pregătit probe noi, meniuri care se vor schimba atunci când fiecare dintre noi, juraţii, va lua în primire bucătăria. Pot să vă spun însă că am avut şi cuvinte de laudă pentru unii dintre ei, mai ales că mulţi au experienţă, poveşti frumoase legate de bucătărie, talent şi ambiţie să supravieţuiască iadului.” ”O experienţă ca ”Hell’s Kitchen” scoate la iveala ce este mai bun dintr-un chef, îl cizelează şi îl pregăteşte pentru o nouă etapă în această cariera”, încheie chef Bontea.

Cel de-al doilea sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” debutează cu două ediţii, pe 9 şi 10 martie, de la 20.30. Cei 20 de concurenţi care se vor confrunta pe teritoriul condimentat şi savuros al bucătăriei îşi vor pune la bătaie toate cunoştinţele gastronomice, originalitatea şi pasiunea. Mulţi dintre ei au venit în România special pentru acest show, astfel că ambiţia de a rămâne în competiţie îi va motiva să facă tot ce pot pentru a ajunge cât mai departe. Fie că sunt şcoliţi în Franţa, fie că au învăţat în familie tainele bucătăriei sau visează să îşi schimbe viaţa şi să îşi transforme pasiunea în meserie, fiecare dintre cei 20 va aduce sare şi piper întâlnirii cu cei trei juraţi.