Hevito a lansat piesa Morena

Apropo.ro / 16.05.2019, 14:39
Hevito a lansat piesa Morena
In mod cert, Hevito este una dintre cele mai exotice prezente din industria muzicala romaneasca! L-ati remarcat in colaborarile repurtate pana acum, dar si datorita pieselor din cariera solo. In prima categorie se afla “Bailando” – cu DJ Sava, “Viajero” – cu Vanotek, “Negra Linda” – cu Gipsy Casual si Ralflo, “Latin Heart” – cu Ale Blake, iar in privinta carierei solo nu uitam de Ahora, Bailando Bachata sau Mi camisa.

Este dominican pur sange, iar acest lucru este evident dupa cum compune, simte si traieste muzica. E ceva fierbinte in sangele acesta, ceva care nu te poate lasa indiferent.

Si pentru asta, o noua dovada o reprezinta cel mai recent single al sau – Morena.

“Lucrez la un album si am decis sa lansez acum o piesa in limba spaniola, in varianta solo. Se numeste “Morena”, este o piesa dedicata fetelor petrecarete, care stiu sa intretina atmosfera si atunci cand sunt singure, fara parteneri in preajma. Mesajul transmis de noul meu single este unul pozitiv, despre recunostinta pe care noi o purtam femeilor!”, spune Hevito.

In clip veti remarca si o echipa noua pentru piata autohtona in privinta coregrafiei. “Brunetele” (“Morena” in spaniola se traduce in “Bruneta”) chiar stiu sa incinga atmosfera. Regia si productia video sunt semnate Alin Surdu.

Tags: