HI-Q host-ul Premiilor Muzicale MTV România!

Apropo.ro / 25.05.2006, 10:27
HI-Q host-ul Premiilor Muzicale MTV România!
MTV menține tradiția Premiilor Muzicale Românești și aduce din nou o formație autohtona sa fie host-ul evenimentului. MTV România a anunțat prezentatorii Premiilor Muzicale Românești MTV de pe 3 iunie de la Cluj. HI-Q este trupa aleasa de postul de


MTV menține tradiția Premiilor Muzicale Românești și aduce din nou o formație autohtona sa fie host-ul evenimentului.

MTV România a anunțat prezentatorii Premiilor Muzicale Românești MTV de pe 3 iunie de la Cluj. HI-Q este trupa aleasa de postul de televiziune pentru a gazdui ediția din acest an a premiilor.

O alta contribuție HI-Q la Gala de anul acesta este faptul ca formația va deschide festivitatea prin susținerea unui recital special. Formația este una dintre cele mai mediatizate și îndragite trupe românești ale momentului, având un impact foarte mare asupra tinerilor, ținta principala a postului de televiziune.

Ca și anii trecuți MTV a ales prezentatori din România, motivul principal fiind însuși scopul pentru care a fost creata aceasta festivitate și anume de a încuraja muzica româneasca și de a oferi un etalon de masura în ceea ce privește calitatea acesteia, precum și a artiștilor autohtoni.

Agentia 4 ACE & MTV România

Tags: