Hiddink negociaza preluarea conducerii tehnice a naționalei

Apropo.ro / 17.07.2004, 18:32
Hiddink negociaza preluarea conducerii tehnice a naționalei
Antrenorul echipei PSV Eindhoven, Guus Hiddink, a confirmat, vineri, ca negociaza cu Federația Germana de Fotbal (DFB) preluarea conducerii tehnice a reprezentativei germane, informeaza AFP. Hiddink a precizat ca a primit o oferta din partea DFB pentru a deveni succesorul lui Rudi

Antrenorul echipei PSV Eindhoven, Guus Hiddink, a confirmat, vineri, ca negociaza cu Federația Germana de Fotbal (DFB) preluarea conducerii tehnice a reprezentativei germane, informeaza AFP.

Hiddink a precizat ca a primit o oferta din partea DFB pentru a deveni succesorul lui Rudi Voller, tehnician care a demisionat dupa eliminarea Germaniei de la Campionatul European din Portugalia.

Președintele clubului PSV Eindhoven, Harry van Raaij, s-a declarat nemulțumit de faptul ca DFB nu l-a contactat pentru a-l anunța în legatura cu intenția de a-l numi pe Hiddink amtrenor al reprezentativei Germaniei. „Poate ca ar fi trebuit ca DFB sa ma anunțe. Eu am auzit de aceasta intenție doar din presa”, a afirmat Van Raaij.

Contractul lui Guus Hiddink cu PSV Eindhoven este valabil pîna în 2007.

Un alt tehnician considerat favorit pentru preluarea postului de selecționer al Germaniei este Morten Olsen, în prezent antrenor al reprezentativei Danemarcei. Federația Daneza de Fotbal a anunțat însa, vineri, ca nu intenționeaza sa renunțe la Olsen, al carui contract este valabil pîna în 2006.

Vicepreședintele DFB, Franz Beckenbauer, a declarat, miercuri, ca noul selecționer al Germaniei va fi unul strain, fara însa a divulga vreun nume.

Mediafax