High Five a filmat videoclip la piesa „So Get Up”! (poze)

Apropo.ro / 23.06.2009, 10:55
Membrii formatiei High Five au filmat, vineri, primul videoclip, la piesa "So Get Up".

Membrii formatiei High Five, o trupa noua pe piata muzicala din Romania, au filmat, vineri, primul videoclip, la piesa "So Get Up".

High Five este o trupa tanara de dance – club, care se adreseaza in special tinerilor intre 15 si 25 de ani, cu o muzica comerciala, perfecta pentru radiouri si cluburi.

Formatia are doi solisti, Sergiu si Adrian si un DJ/MC, Cristi, care este responsabil cu "energizarea" publicului.

Piesele, compuse in colaboare cu Play & Win sunt pline de viata si de mesaje pozitive.

Cei trei tineri au mizat totul pe o singura carte si la nici sase luni de la venirea lor in Bucuresti, ies pe piata cu un single, perfect pentru noptile fierbinti de vara din cluburi si discoteci: "So get up".

Povestea clipului se petrece intr-un club.

Adi si Sergiu merg la distractie insotiti de partenerele lor, dar odata ajunsi in club, cele doua fete incep sa schimbe priviri cu Dj-ul.

Atmosfera se incinge cand in peisaj isi face aparitia o femeie foarte frumosa, personaj interpretat de Gina Pistol. Aceasta este un fel de iluzie, controlata printr-o telcomanda de Dj, care ii da tot felul de indicatii, "walk", "sexy", "dance".

Gina devine repede personajul central al petrecerii, iar baietii din club, inclusiv Adrian si Sergiu, vin cat mai aproape de ea.

In final Dj-ul se alege cu fetele venite in club cu Adi si Sergiu, iar cei doi raman singuri, pentru ca personajul care i-a vrajit dispare printr-un click pe telecomanda.

Foto: Cosmin Bararu