Hip-hop de top (Video)

Apropo.ro / 11.07.2009, 10:00
Hip-hop de top (Video)
Ti-i prezentam pe cei mai tari rapperi din noul val, de la Puya pana la Skizzo Skills!

Hip-hop-ul a fost multa vreme asociat cu limbajul vulgar, underground-ul si CD-urile vandute "pe sub mana".

In vreme ce peste Ocean miscarea e din ce in ce mai puternica, piata romaneasca s-a adaptat mai greu rimelor si ritmurilor "de cartier" si nu le-a acceptat pana nu au devenit un mix de influente si stiluri.

Puya a fost primul artist care a reusit sa aduca hip-hop-ul pe primele locuri in topuri si-n preferintele publicului larg.

Fara indoiala, "Undeva-n Balkani" este hitul anului. Dar Puya nu este singurul rapper care merita ascultat: exista un intreg nou val de productii hip-hop care te vor cuceri vara aceasta, daca nu au facut-o deja…

5. Skizzo Skills

Intai a fost "cel mai tare rapper de care n-ai auzit", acum da tonul celor mai frumoase dupa-amieze de vara, autointitulandu-se un "Pierdevara". Si nu are cum sa nu-ti placa, pentru ca un flow perfect pe versuri jucause si un videoclip "cu soare" reprezinta intr-adevar reteta succesului.

Skizzo Skillz – Pierdevara de pe tare.ro

4. Maximilian

"Volumul la maxim… ilian" este considerat unul dintre cele mai bune LP-uri hip-hop lansate vreodata in Romania, iar noul single "P**da la volan" se anunta la fel de dur si savuros precum piesa ce da titlul albumului. Cat despre "Dragoste nebuna", e clar o piesa buna de pus pe repeat in calatoriile lungi!

Maximilian ft Angeles – Dragoste nebuna de pe tare.ro

3. Guess Who

Laur aka Guess Who a dat trupa Anonim pe un succes urias si… autentic. Cele peste 3500 de CD-uri vandute prin intermediul site-ului sau oficial demonstreaza: se mai poate face (si vinde!) muzica buna si pe timp de… "criza de inspiratie" in industrie.

Guess Who feat Spike – Tu (videoclip) de pe tare.ro

2. Grasu XXL

Sfarsitul anului ii va apartine cu siguranta lui Grasu XXL. Cel care ne-a incantat cu "Maria Ioana" promite un videoclip spectaculos, cu "Prea mult fum"; si planuieste concerte cu band-ul, plus o lansare pe care sigur n-o vom uita niciodata.

Guess Who – Maria Ioana (cu Grasu XXL) de pe tare.ro

1. Puya

Cu hitul "Undeva-n Balkani" si albumul "Romanisme", Puya s-a "infiltrat" pana si playlist-urile radiourilor house! Nu exista club care sa nu-i puna muzica si nu exista fan care sa nu stie ce vor fetele la majorat in loc de tort 🙂

Puya – Undeva-n balcani de pe tare.ro