Hipopotamul care fuge mai repede ca Usain Bolt! (Poze)

Apropo.ro / 24.08.2009, 13:41
Un paznic al unei rezervatii din Uganda a fost fugarit de un hipopotam, reusind sa scape "la mustata" de atac.

Ce crezi ca il deranjeaza cel mai mult pe un hipopotam? Sa-l intrerupri cand serveste masa de pranz!

De acest lucru s-a convins paznicul unei rezervatii din Uganda, care a trebuit sa-si salveze pielea fugind precum Usain Bolt la suta de metri.

Aflat intr-o zi obisunuita de lucru in Murchison Falls National Park, unul dintre paznicii rezervatiei a trecut agale pe langa un hipopotam care cantarea 3 tone.

Animalul se delecta cu o portie zdravana de iarba, insa pasii paznicului i-au atras atentia si l-au enervat.

Paznicul la plimbare, hipopotamul la masa

Ce face un hipopotam in Uganda la ora pranzului? Mananca 🙂

Dupa un scurt avertisment, falcile hipopotamului deschizandu-se amenintator, paznicul a crezut ca va putea trece mai departe fara sa se intample nimic altceva.

Din nefericire pentru sarmanul om, hipopotamul avea alte planuri.

Hipoptamul il ia la fuga pe paznic

Ce face un hipopotam cand il intrerupi de la masa? Te alearga 🙁

Bestia s-a napustit catre ugandez, care nu avea asupra lui decat o statie de emisie-receptie, prea putin pentru a scapa de hipopotam altfel decat prin fuga.

Intr-o fractiune de secunda, hipopotamul a luat-o la fuga spre paznic, care a facut acelasi lucru, sub privirile unui coleg care a si imortalizat momentele de panica.

Fuga e rusionoasa, dar e sanatoasa!

Ce faci cand te alearga un hipoptam de 3 tone? Fugi mai repede decat Usain Bolt!

Dupa o scurta goana, paznicul a reusit sa evite confruntarea directa cu animalul, unul considerat printre cele mai agresive din lume si considerat cel mai feroce dintre toate animalele care traiesc in Africa.

Dezvoltand o viteza de aproape 48 de kilometri la ora, hipopotamul este chiar mai rapid decat campionul mondial al momentului pe distantele de 100 si 200 de metri, jamaicanul Usain Bolt.

Daca sprintul hipopotamului nu il avem imortalizat decat fotografic, in schimb, puteti viziona remarcabila prestatie a lui Usain Bolt, in finala cursei de 100 de metri de la Campionatele Mondiale de Atletism, ocazie cu care a facut praf recordul mondial.

Usain Bolt – Record Mondian 100m (Berlin, 2009) de pe tare.ro