HISTORY prezintă o serie dedicată automobilelor – “Maşinile simbol ale Americii”

De: Cristiana Trifu / 21.09.2017, 16:58
HISTORY prezintă o serie dedicată automobilelor –  “Maşinile simbol ale Americii”
HISTORY® prezintă o serie specială dedicată automobilelor, “Maşinile simbol ale Americii”, care dezvăluie poveştile vizionarilor care au construit industria automobilistică din SUA şi brandurile auto care au rămas în memoria iubitorilor de maşini de pretutindeni. Serialul va cuprinde trei episoade a cate 2 ore fiecare şi va fi difuzat joia, de la ora 20:00, începând cu 21 septembrie.

De-a lungul istoriei, automobilul a creat imperii, însă a distrus şi vieţi, a dezbinat şi a unit în acelaşi timp. Maşina a avut o prezenţă constantă în dezvoltarea Americii, de la apariţia primului motor până în zilele noastre, influenţând vieţile americanilor la fiecare pas. 

Prin reconstituiri inedite şi imagini de arhivă care nu au mai fost transmise până acum, emisiunea  “Maşinile simbol ale Americii” îi va ajuta pe telespectatori sa descopere traseul profesional a şapte figuri revoluţionare şi emblematice din industria auto: Henry Ford, Walter Chrysler, fraţii Dodge, William Durant, Lee Iacocca şi John Delorean.
Primul episod din seria specială va vorbi despre aceşti vizionari care au riscat totul pentru a revoluţiona transportul populaţiei.  Lupta lor pentru supremaţie va pune bazele unuia dintre cele mai mari şi mai influente imperii corporatiste din istoria Americii.