Hiturile toamnei

Apropo.ro / 01.10.2006, 15:58
Hiturile toamnei
Dupa comedii usurele, parodii de vara si vacante prelungite, toamna aduce, ca intotdeauna, titluri cinematografice de neocolit. Pe ecrane reintra in forta pelicule importante, incitante, controversate, scandaloase, cu distributii rasunatoare, bugete impresionante, subiecte de anvergura,

Dupa comedii usurele, parodii de vara si vacante prelungite, toamna aduce, ca intotdeauna, titluri cinematografice de neocolit. Pe ecrane reintra in forta pelicule importante, incitante, controversate, scandaloase, cu distributii rasunatoare, bugete impresionante, subiecte de anvergura, premii in cele mai mari festivaluri. Gata cu glumitele. Se deschide sezonul filmelor tari!

Pe langa noul val romanesc care a repus cinematografia noastra pe orbita internationala, sosesc titlurile dupa care cinefilii suspinau de ceva vreme, dupa succesele lor in festivalurile de la Berlin, Cannes sau, recent, la Venetia. Printre cele mai influente, elogiate, discutate si disputate titluri ale anului: The Black Dahlia, Tideland, The Departed, Volver, Elementarteilchen.

Toamna vine cu nume mari in cinematografiile noastre, iar revista face o avanpremiera pe care o putetI citi numai in cel ultimul numar al revistei.

Tags: