Hitzfeld recunoaste ca a primit o oferta de la Chelsea

Apropo.ro / 18.03.2004, 10:43
Hitzfeld recunoaste ca a primit o oferta de la Chelsea
Antrenorul echipei Bayern Munchen, Ottmar Hitzfeld, a confirmat ca a primit o oferta din partea clubului englez Chelsea, unde evolueaza jucatorul Adrian Mutu, pentru a prelua conducerea tehnica a echipei începînd din sezonul viitor. "Este adevarat ca am primit o oferta de la Chelsea, dar

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Ottmar Hitzfeld, a confirmat ca a primit o oferta din partea clubului englez Chelsea, unde evolueaza jucatorul Adrian Mutu, pentru a prelua conducerea tehnica a echipei începînd din sezonul viitor.

„Este adevarat ca am primit o oferta de la Chelsea, dar mai mult de atît nu pot spune în legatura cu acest lucru. Pentru moment, am un contract cu gruparea Bayern Munchen, valabil pîna în 2005, pe care intenționez sa-l respect”, a declarat tehnicianul german.

Contractul lui Hitzfeld, care pregatește echipa bavareza din 1998, expira în iunie 2005. 

Potrivit AFP, directorul general al clubului Bayern Munchen, Uli Honess, a indicat, miercuri, ca Hitzfeld ar putea fi înlocuit, începînd din sezonul viitor, de fostul internațional german Felix Magath.

„Cred ca Magath va fi liber de contract în acel moment”, a declarat Honess, facînd referire la faptul ca înțelegerea dintre Magath și clubul VfB Stuttgart, unde activeaza în prezent, expira tot în luna iunie 2005.

Președintele clubului Bayern Munchen, Franz Beckenbauer, a afirmat recent ca „Magath știe unde îi este viitorul”. „Cu siguranța, urmatorul post de antrenor al lui nu va mai fi la Stuttgart”, a subliniat Beckenbauer.

Cu Felix Magath ca antrenor, VfB Stuttgart a terminat ediția trecuta a campionatului Germaniei pe locul al doilea și a ajuns pîna în optimile de finala ale actualei ediții a Ligii Campionilor.

Mediafax