Hizo: A fost un meci al disperarii

Apropo.ro / 31.03.2006, 10:43
Hizo: A fost un meci al disperarii
Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Viorel Hizo, a declarat ca meciul cu FCM Bacau, câștigat de gorjeni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în etapa a XIX-a a Diviziei A, a fost unul "al disperarii", cele doua formații neevoluând la adevarata valoare, transmite corespondentul

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Viorel Hizo, a declarat ca meciul cu FCM Bacau, câștigat de gorjeni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în etapa a XIX-a a Diviziei A, a fost unul „al disperarii”, cele doua formații neevoluând la adevarata valoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„A fost un meci al disperarii, iar cele doua echipe nu s-au putut exprima la adevarata lor valoare. Rezultatul putea fi oricare, pentru ca e foarte greu când joci cu sabia deasupra capului. Este greu sa te mai concentrezi când ai în fața doar locurile 15 și 16, care duc spre Divizia B. Presiunea care apasa asupra jucatorilor este foarte mare și de aceea ei și rateaza atât de mult”, a afirmat Hizo.

Tehnicianul formației gorjene susține ca nu s-a gândit nici un moment sa demisioneze din funcție și a dedicat victoria din meciul cu FCM Bacau oamenilor din club și suporterilor: „Nu am intenționat nici un moment sa demisionez. Acum 31 de ani, când am intrat în antrenorat, ma gândeam poate la mai multe demisii care vor urma, dar acum, la vârsta mea, nu se mai pune problema demisiei”.

Președintele clubului Pandurii, Marin Condescu, considera ca în meciul cu FCM Bacau s-a jucat soarta campionatului în ceea ce privește retrogradarea. „Cred ca astazi s-a jucat aici soarta campionatului, pentru partea lui de subsol. Aceasta e parerea mea, dupa configurația de acum a clasamentului. Am reușit doua eurogoluri prin Vranjkovic și Ștefan. Cred ca sârbul nostru s-a simțit dator sa înscrie dupa ratarea penaltiului de la Iași. S-a spart ghinionul”, a spus Condescu.

Oficialul gorjean crede ca echipa Pandurii poate obține un rezultat bun în meciul din etapa a XX-a, cu Rapid, daca va evolua așa cum a facut-o în repriza a doua a partidei cu FCM Bacau. „Cred ca vom prinde pe Rapid într-o perioada când vor fi foarte obosiți, dar cred ca trebuie sa și jucam bine, cum am jucat aici în repriza a doua. Sau daca va fi o execuție de excepție cum a fost a lui Ștefan… Poate avem și noroc”, a comentat Condescu.

Mediafax