Hizo a vrut sa renunte

Apropo.ro / 27.04.2004, 08:46
Hizo a vrut sa renunte
Antrenorul echipei Rapid, Viorel Hizo, a declarat, luni, ca a vrut sa renunțe la conducerea tehnica a gruparii giuleștene imediat dupa meciul pierdut cu FC Brașov, scor 0-2, în etapa a XXIII-a a Diviziei A. "A fost un moment cînd am vrut sa renunț, imediat dupa jocul

Antrenorul echipei Rapid, Viorel Hizo, a declarat, luni, ca a vrut sa renunțe la conducerea tehnica a gruparii giuleștene imediat dupa meciul pierdut cu FC Brașov, scor 0-2, în etapa a XXIII-a a Diviziei A.

„A fost un moment cînd am vrut sa renunț, imediat dupa jocul cu FC Brașov. Însa acum trebuie sa ajungem în vara și atunci vom lua o decizie”, a spus Hizo.

Viorel Hizo a facut referire la faptul ca unii oficiali rapidiști doresc alt tehnician la Rapid, într-un moment în care echipa are antrenor. „Nu este deranjanta situația în care ma aflu, însa nu mi se pare normal sa numeasca joi seara un antrenor, iar vineri dimineața sa spuna ca se gîndește la alt antrenor. Cred ca este un lucru nefavorabil pentru echipa”, a spus Hizo. Întrebat daca se refera la patronul George Copos, Hizo a menționat: „Nu pronunțam nume”.

Hizo a subliniat ca nu va face o lista cu jucatorii care ar trebui sa plece de la Rapid. „Toți sînt jucatori talentați, dar trebuie sa confirme ca merita sa continue la Rapid. Nu voi face nici o lista a lui Hizo, ci va fi lista Rapidului. Cu siguranța îmi voi spune punctul de vedere pentru ca sita trebuie sa cearna. Lumea speculeaza ca echipa este rupta în doua, în trei. Ca exista grupul X sau Y, iar noi trebuie sa facem sa existe un singur grup, grupul R de la Rapid. De fiecare data, într-un lot de jucatori, cei care nu joaca sînt nemulțumiți și cred ca sînt mai buni decît cei care joaca. Acum le vine rîndul la toți sa dovedeasca daca sînt mai buni”, a spus Hizo.

Tehnicianul giuleștean considera ca fotbaliștii sai nu sînt plafonați. „Cred ca este vorba de o neputința fizica, deoarece foarte mulți dintre fotbaliști au acuzat o oboseala mare dupa jocul de sîmbata, ceea ce mi se pare nefiresc. În acest moment exista sau a existat un blocaj psihic, care a diminuat randamentul fizic. Noi trebuie sa ne deblocam, dar doar cu o victorie. Nu se poate vorbi de o plafonare, deoarece acești jucatori au cîștigat campionatul și au jucat foarte bine. Le voi da o șansa la toți. Fața de meciul cu Farul, echipa a jucat mai bine, dar nu suficient ca sa ne mulțumeasca”, a spus Hizo.

Întrebat daca jucatorii nu au respectat ceea ce li s-a cerut la ședința tehnica, așa cum a spus Ioan Becali, Hizo a subliniat: „Jucatorii au facut ce le-am cerut, dar cînd primești un gol așa ca noi, deja se schimba totul în teren și trebuie sa alergi dupa egalare și sa repari ce au greșit unii. De fiecare data cînd greșim  primim un gol, iar de fiecare data cînd adversarul greșește nu reușim sa înscriem. Cred ca aceasta șansa și neșansa își va schimba sensurile”.

Mediafax