Hizo: Daca nu batem Craiova, mergem acasa si ne lingem ranile

Apropo.ro / 02.12.2006, 13:14
Hizo: Daca nu batem Craiova, mergem acasa si ne lingem ranile
Antrenorul Viorel Hizo a declarat ca FC Vaslui va avea o partida extrem de dificila, sâmbata, în compania formatiei Universitatea Craiova, în etapa a XVIII-a a Ligii I, subliniind ca nu îsi doreste decât victoria la acest meci, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Este cea mai grea

Antrenorul Viorel Hizo a declarat ca FC Vaslui va avea o partida extrem de dificila, sâmbata, în compania formatiei Universitatea Craiova, în etapa a XVIII-a a Ligii I, subliniind ca nu îsi doreste decât victoria la acest meci, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Este cea mai grea partida din acest sezon, pentru ca este prima, dupa care urmeaza cea de la Arad, la fel de grea. Îmi doresc enorm sa câstig si echipa sa joace bine. Doresc un rezultat pozitiv, care înseamna doar trei puncte si nu un punct, mai ales ca dupa acest meci urmeaza trei deplasari la fel de grele ca si doua meciuri acasa, cele cu Steaua si Rapid, în care echipa trebuie sa-si depaseasca valoarea. Daca reusim sa batem Craiova este bine, daca nu, punem capul în pamânt si ne ducem acasa sa ne lingem ranile”, a spus Hizo.

Tehnicianul vasluian crede ca Universitatea este o echipa compacta, cu jucatori valorosi, care pot crea numeroase probleme. „Nu am nevoie sa ajung din nou la minus sase în clasamentul adevarului si sa ma chinui apoi sa recuperez din deplasari. Înca o data trebuie sa tinem cont de perioada foarte grea pe care o avem de acum încolo”, a subliniat Hizo.

FC Vaslui întâlneste, sâmbata, pe teren propriu, echipa Universitatea Craiova, în etapa a XVIII-a a Ligii I.

Mediafax