Hizo: Pâna la finalul turului vom avea numai meciuri de sase puncte

Apropo.ro / 28.10.2006, 15:05
Hizo: Pâna la finalul turului vom avea numai meciuri de sase puncte
Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat ca toate partidele pe care formatia moldoveana le mai are de disputat pâna la finalul turului sunt "de sase puncte", tinând cont de faptul ca va întâlni mai multe contracandidate la evitarea retrogradarii, transmite corespondentul

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat ca toate partidele pe care formatia moldoveana le mai are de disputat pâna la finalul turului sunt „de sase puncte”, tinând cont de faptul ca va întâlni mai multe contracandidate la evitarea retrogradarii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Meciul cu Ceahlaul este capital. Pâna la finalul turului, fiecare meci este de sase puncte”, a spus Hizo, adaugând ca ar fi preferat ca în acest final de tur FC Vaslui sa nu întâlneasca atât de multe contracandidate în lupta pentru mentinerea în primul esalon.

Pâna la finalul turului, FC Vaslui va mai întâlni echipele Ceahlaul Piatra Neamt, FC National, Pandurii Târgu Jiu, Jiul Petrosani si Poli Timisoara.

Hizo si-a exprimat speranta ca FC Vaslui sa repete în partida cu Ceahlaul, programata sâmbata, pe teren propriu, la ora 15.00, în etapa a XIII-a a Ligii I, evolutia din meciul cu Otelul Galati, câstigat cu scorul de 3-1. „Sper ca echipa mea sa repete evolutia din meciul cu Otelul, dar depinde foarte mult de atitudinea jucatorilor si de modul în care Ceahlaul îsi va aranja jucatorii în teren. Este o presiune foarte mare asupra jucatorilor si, daca am reusit sa scapam cu Otelul, echipa foarte bine cotata, nu înseamna ca am scapat si de grijile retrogradarii”, a adaugat Hizo.

Înaintea întâlnirii cu Ceahlaul, Hizo se confrunta cu o serie de probleme de lot. Atacantul Viorel Frunza s-a accidentat si este incert pentru jocul de sâmbata, locul sau în primul „11” urmând sa fie luat de Buhaescu. Hizo nu va putea conta pe jucatorii Nuno Gomez si Ionut Voicu, care abia joi si-au reluat pregatirile dupa accidentari, Ljubinkovici, care a întâmpinat probleme cu prelungirea vizei, si Marian Alexandru, accidentat.

Mediafax