Hollywood Multiplex le-a rasfatat pe cinefile de 8 Martie

Apropo.ro / 10.03.2008, 18:00
Sub deviza „rasfat intre fete", in seara de 8 Martie, Hollywood Multiplex s-a transformat in cinematograful femeilor si a petrecut in pijamale.

Sub deviza „rasfat intre fete”, in seara de 8 Martie, Hollywood Multiplex s-a transformat in cinematograful femeilor si a petrecut in pijamale.

De pe lista de distractii nu au lipsit cadourile de primavara si nici filmele bune.

Doamnele si domnisoarele care au mers de ziua lor la cinematograf au fost intampinate cu flori, rasfatate cu sedinte de machiaj si au primit sfaturi de ingrijire faciala din partea profesionistilor.

Cele mai curajoase dintre ele si-au demonstrat inventivitatea in “Atelierul de creatie”, un spatiu special amenajat unde si-au putut confectiona bijuterii fantezie sub indrumarea unor artizani.

In final, toate femeile au fost rasplatite cu cate o poseta trendy de la reprezentantele revistei “Timeout” si au fost premiate in cadrul tombolei speciale organizate de revista “The One”.

In plus, cele care si-au dorit sa vada filmul "Dragostea in vremea holerei", ecranizarea celebrului roman al lui Gabriel Garcia Marquez, au avut ocazia de a primi in dar cartea scriitorului latino-american.

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!