Hollywood-ul baga „Intrigi parfumate” in Romania

De: Dragos Tanase / 02.09.2008, 16:18
Din 12 septembrie, filmul "Intrigi parfumate/The Women" va avea premiera in cinematografele din Romania!

Meg Ryan, Annette Bening si Eva Mendes sunt doar cateva dintre divele hollywoodiene care joi seara vor straluci in lumina reflectoarelor si vor pasi pe covorul rosu, la mult-asteptata premiera de gala a filmului “Intrigi parfumate/The Women”, o comedie cu substanta si stil, cu si despre femei, care din 12 septembrie va avea premiera si in cinematografele din Romania.

Evenimentul va avea loc joi seara, la Los Angeles si este cu siguranta cea mai asteptata premiera a sezonului, un eveniment la care si-au anuntat participarea cele mai mari staruri ale momentului.

Pe langa Meg Ryan, Annette Bening si Eva Mendes, de la premiera de gala a filmului “Intrigi parfumate/The Women” nu vor lipsi nici Bette Midler, Debra Messing si Jada Pinkett Smith, actritele care intregesc distributia colosala a filmului.

Secventa din filmul

Filmul spune povestea adorabilei Mary Haines, al carei univers perfect este pe cale sa se naruie in momentul in care afla de aventura sotului sau cu vanzatoarea Crystal (Eva Mendes), o femeie extrem de atractiva, pentru care verigheta barbatului pe care a pus ochii nu constituie niciun obstacol.

Bineinteles ca incidentul devine imediat barfa cercului de prietene, care insista ca Mary sa divorteze urgent.

Secveta din filmul

Amuzante, indraznete si intreprinzatoare, protagonistele filmului “Intrigi parfumate/The Women” isi contureaza cu generozitate problemele si triumfurile, intr-o comedie cu stil si substanta.

Din 12 septembrie, “Intrigi parfumate/The Women” va avea premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, Patria, Cinema City (Timisoara) si Republica (Cluj). 

 

 

Afisul filmului

Â