Holograf a lansat albumul „Primavara incepe cu tine”!

Apropo.ro / 25.03.2009, 16:08
Astazi a avut loc conferinta de presa Holograf, eveniment in cadrul caruia s-a lansat albumul "Primavara incepe cu tine".

Hard Rock Cafe Bucuresti a gazduit conferinta de presa Holograf, eveniment in cadrul caruia s-a lansat cel mai nou album al trupei, intitulat "Primavara incepe cu tine".

Materialul discografic este un album de colectie, un nou "Best of " ce contine 15 dintre cele mai frumoase balade interpretate de Holograf inca de la lansarea trupei.

In plus fata de acestea, albumul include si o piesa nou nouta intitulata "Primavara incepe cu tine", melodie ce da titlul albumului si la care s-a filmat si un videoclip.

Echipa Apropo.ro a fost la filmari si a obtinut un interviu de la membrii formatiei.

Pentru promovarea albumului, trupa Holograf a pregatit un megaconcert, care va avea loc pe data de 31 martie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, eveniment transmis LIVE de portalul Apropo.ro.

Holograf – "Primavara incepe cu tine" (videoclip):

 

FOTO DE LA CONFERINTA DE PRESA:

 

Dan Bitman

In ultima zi a lunii martie, cei cinci membrii ai trupei asteapta aproape 7000 de spectatori la ceea ce se anunta a fi o extraordinara desfasurare de forte.

Trupa Holograf este alaturi de Cristi Minculescu, in aceasta perioada grea a vietii sale, si de aceea va include in concert o melodie a formatiei Iris.

Biletele se gasesc la: ticketpoint.ro, bilete.ro, Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului si Teatrul National Bucuresti.


Foto: Cosmin Bararu (C)