Holograf cântă în “Pariu cu viaţa”

De: Nicoleta Nicolae / 14.05.2012, 12:23
Holograf cântă în “Pariu cu viaţa”
Pe fanii serialului “Pariu cu viaţa” îi aşteaptă un episod incendiar la propriu şi la figurat, luni, 14 mai, de la 20.30 la PRO TV.

Trupa Holograf, guest star în „Pariu cu viaţa”, pune pariu cu dragostea şi cântă pentru împlinirea uneia dintre cele mai frumoase poveşti de iubire, aceea dintre Anca şi Vlad. Telespectatorii vor urmări imagini de la mega concertul LaLa Love al trupei vedetă din serialul „Pariu cu viaţa”, un show exploziv, un adevărat spectacol de musică şi dans. Tot în episodul de luni, Andrei se află în pericol, întrucât în urma accidentului, maşina explodează. Apoi, Anca are parte de una dintre cele mai frumoase şi romantice declaraţii de iubire.
Într-un cadru idilic, pe malul lacului, la apus de soare Vlad şi Holograf cântă în duet piesa „Să nu-mi iei niciodată dragostea”: „Vlad i-a făcut o surpriză frumoasă, i-a adus pe cei de la Holograf să-l ajute să-şi ceară iertare. Ea nu se aştepta la aşa ceva şi este impresionată. Anca este o norocoasă, multe fete şi-ar dori să primească o asemenea declaraţie de dragoste. Am filmat această secvenţă la apusul soarelui pentru a se crea o atmosferă romantică. Membrii formaţiei Holograf au fost foarte drăguţi şi cooperativi şi le mulţumim că au acceptat să vină să joace în serial alături de noi. A fost o mare onoare pentru noi”, spune Cristina Ciobănaşu. „Vlad şi-a luat inima în dinţi şi, cu ajutorul fetelor de la ProFM şi al Marei care i-a vândut câteva ponturi lui Vlad legate de dragoste, i-a rugat pe băieţii de la Holograf să îl însoţească la casa Anghel şi să îi dedice Ancuţei piesa „Să nu-mi iei niciodată dragostea”. Vlad e emoţionat, Anca se stăpâneşte cu greu să nu plângă şi odată cu ultimile acorduri Vlad şi Anca îşi cer iertare unul altuia şi se împacă printr-un sărut! Restul e poveste… Şi acum, revenind în viaţa de zi cu zi, vreau să le mulţumesc încă o dată băieţiilor de la Holograf pentru ziua minunată de filmare alături de ei. E o filmare de care nu ai parte în fiecare zi „, povesteşte Vlad Gherman din „Pariu cu viaţa”.