Holograf i-a innebunit pe fanii din Sala Polivalenta!

Apropo.ro / 01.04.2009, 12:06
Holograf i-a innebunit pe fanii din Sala Polivalenta!
Peste 2000 de useri Apropo.ro, care nu au prins bilet sau erau din provincie, au urmarit LIVE concertul trupei Holograf!

Peste 2000 de useri Apropo.ro, care nu au prins bilet sau erau din provincie, au urmarit LIVE concertul trupei Holograf, transmis in direct de la Sala Polivalenta, iar peste 7000 de fani fericiti au asistat „pe viu” la un adevarat mega-show!

Concertul programat pentru ora 19:30 a inceput cu intarziere, dar asteptarea a meritat, asa cum au promis, „Holografii” au facut show adevarat.

In aplauzele fanilor entuziasmati, trupa si-a inceput concertul cu melodia „Stiu cine sunt”, iar la a treia melodie formatia a spus fanilor ca… „Primavara incepe cu tine”!

Au urmat melodii dragi formatiei, melodii din „perioada Costinesti”, realizate si cantate din anii ’80 incoace.

Din concert nu au lipsit piese celebre precum: „Si n-am iubit pe nimeni”, „Fara Ea”, „Romeo si Julieta”, „Undeva Departe” si „Ti-am dat un inel”, melodie care a smuls ropote de aplauze si a ridicat toata sala in picioare.

Trupa Holograf a pregatit si un moment unplugged pentru fanii sai, unde invitat special a fost Marius Batu.

Un alt moment emotionant a fost acela in care Dan Bitman si trupa sa au cantat piesa „Noaptea„, din repertoriul formatiei Iris, pentru prietenul lor Cristi Minculescu, urandu-i sanatate si revenire grabnica pe scena.

Sala arhiplina a fost in delir, a tropait, a cantat, a dansat si a aplaudat pe tot parcursul show-ului.

INTERVIU CU HOLOGRAF SI IMAGINI DE LA CONCERT:

Trupa Holograf a lansat, cu ocazia acestui concert, un nou material discografic impreuna cu MediaPro Music, dupa alte 12 albume, un „Best of” si aproape 30 de ani de existenta.

Numele acestuia este dat de piesa noua lansata recent, „Primavara incepe cu tine”, care are deja si un videoclip si a devenit un hit al acestui anotimp.

CD-ul contine piese precum „Fara ea”, „N-am stiut”, „Vine o zi”, „Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, „Dincolo de nori” sau „Si dragostea mea”, in total 16 piese pentru 70 minute de muzica de exceptie.

Foto: Cosmin Bararu (c)

VEZI O GALERIE FOTO DE LA CONCERT!


Dan Bittman