Holograf pregăteşte două concerte în luna octombrie!

Apropo.ro / 24.08.2012, 13:37
Holograf pregăteşte două concerte în luna octombrie!
După ce piesa “Cât de departe” a devenit una dintre cele mai îndrăgite piese româneşti ale anului 2012, băieţii de la Holograf le-au pregătit fanilor o surpriză, oferindu-le două concerte cu acelaşi nume, în data de 22 şi 23 octombrie, la Sala Palatului pentru promovarea celui mai nou album al acestora, “Love Affair”.

„Ne bucură enorm succesul piesei „Cât de Departe”! Probabil simplitatea acesteia, a orchestraţiei, cât şi sinceritatea textului, a făcut ca piesa să ajungă foarte, foarte repede în sufletele oamenilor. E clar că oamenii sunt receptivi la sensibilitate, mai ales când e transmisă în „stare pură”. ne-a spus solistul trupei Holograf, Dan Bittman.

HolografMembrii trupei declară că cea mai mare satisfacţie pe care le-ar putea-o oferi aceste concerte, ar fi să vadă o sală arhiplină cu oameni care pot să fredoneze toate piesele de pe noul lor album, „Love Affair”.

Intrebaţi ce surprize le-au pregătit fanilor pentru cele două concerte, Iulian Vrabete răspunde: „Aş vrea ca invitatul surpriză să fie electricianul de la Sala Palatului care să ne anunţe că taie curentul, fiindcă, din cauza bisurilor, am depăşit ora închiderii.:) Probabil că va fi cu noi vechiul nostru coleg, chitaristul Nuţu Olteanu, care nu mai poate fi considerat o surpriză”.