Holograf si Angela Gheorghiu lanseaza o piesa impreuna

Apropo.ro / 11.01.2012, 15:40
Holograf si Angela Gheorghiu lanseaza o piesa impreuna
Holograf si soprana Angela Gheorghiu vor lansa impreuna piesa "Love Affair", piesa ce da si numele noului album Holograf.

Data lansarii albumului Love Affair, produs de MediaPro Music, a fost deja anuntata pentru 24 februarie, iar trupa Holograf va sustine un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Biletele pentru concert vor avea preturi intre 75 si 200 de lei.

Initial, piesa purta numele de „Nu mai e timp„, insa dupa cateva discutii a ramas varianta in engleza. Melodia Love Affair are si un videoclip, ce are la baza una dintre cele mai mari dorinte ale omului, aceea de a calatori in timp. Actiunea clipului surprinde momentele de pregatire ale artistilor de dinaintea unui concert, urmate de concertul propriu-zis. In tot acest timp, in jurul artistilor, oamenii si obiectele se misca in reverse.

Melodia a fost imprimata in urma cu doi ani, insa Angela a fost cea care a ascultat-o si i-a placut mult. A urmat apoi duetul.

Angela Gheorghiu este vocea Romaniei in lume, iar aceasta colaborare este onoranta pentru noi. Piesa „Nu mai e timp” o aveam imprimata de acum doi ani, iar Angela a ascultat-o din intamplare in masina lui Edi Petrosel si i-a placut foarte tare inca de prima oara”, a declarat Dan Bittman la postul de radio Europa FM.

Si Urban.ro a stat de vorba cu baietii de la Holograf care au vorbit despre noul album, colaborarile muzicale, dar si despre prima urcare pe scena si primul videoclip. Vezi aici interviul!