Holograf şi Antonia au filmat un nou videoclip

De: Cătălina Matei / 19.02.2014, 13:19
Holograf şi Antonia au filmat un nou videoclip
Trupa Holograf a filmat săptămâna trecută un nou videoclip, alături de Antonia, pentru piesa “Întoarce-te acasă”, extrasă de pe albumul “Love affair”, lansat în 2012 alături de MediaPro Music.

Ideea acestei colaborări inedite i-a aparţinut lui Edi Petroşel, toboşarul trupei Holograf. Atât aşteptările sale, cât şi cele ale colegilor săi de trupă au fost însă depăşite de tânără artistă: “Antonia a fost o surpriză mai mult decât plăcută. Ne aşteptam să iasă o piesă foarte bună, însă rezultatele sunt peste aşteptări. Aveam nevoie de cineva care să aibă calităţi vocale şi un mod de interpretare special, iar Antonia a întrunit cu brio aceste condiţii”, a spus Petrosel.

Şi Antonia a avut numai cuvinte de laudă despre celebra formaţie: „Sunt onorată să cânt alături de Holograf, sunt nişte artişti pe care îi apreciez foarte mult. De aceea, propunerea lor m-a bucurat şi am acceptat-o fără să stau pe gânduri. ‘Intoarce-te acasa’ este o piesă frumoasă de dragoste, dedicată tuturor celor care iubesc”, a spus cântăreaţă.

Filmările videoclipului pentru piesa “Întoarce-te acasă” au avut loc la platoul Atlantis Film, în regia lui Florin Boţea, de make up s-a ocupat Andra Manea, reponsabil de coafuri a fost Adonis Enache, iar stylingul a fost asigurat de Cristina Crăciun.

“Am filmat o zi întreagă, iar clipul este mai mult unul de imagine. Povestea redă starea noastră din culise, înainte de un spectacol. A fost o zi plăcută, ne-am simţit foarte bine la filmări”, a mai spus toboşarul Holograf.

 

Videoclipul va fi lansat pe 24 februarie, de Dragobete. “Abia aştept ca publicul să poată vedea clipul, într-o zi atât de specială, care sărbătoreşte iubirea”, a completat Antonia.