Hooverphonic dezmorteste publicul

Apropo.ro / 29.06.2007, 19:11
Hooverphonic dezmorteste publicul
Se pare ca publicul de la Romexpo este nehotarat sau invitatii de la B'estival nu reusesc sa ajunga la nivelul asteptarilor oamenilor. Dupa ce Suie Paparude adunase aproximativ 1000 de persoane la festival, acestea au fost imprastiate rapid, dupa ce trupa si-a incheiat recitalul. Cand

Se pare ca publicul de la Romexpo este nehotarat sau invitatii de la B’estival nu reusesc sa ajunga la nivelul asteptarilor oamenilor.

Dupa ce Suie Paparude adunase aproximativ 1000 de persoane la festival, acestea au fost imprastiate rapid, dupa ce trupa si-a incheiat recitalul. Cand Yonderboi a preluat stafeta la platane, spectatorii au inceput sa plece.

Insa, dupa 40 de minute, publicul s-a dublat, la chemarea Hooverphonic. Aproximativ 3000 de persoane se adunasera inainte ca Hooverphonic sa intre pe scena iar odata cu primele acorduri ale trupei au inceput si aplauzele. Se pare ca Hooverphonic reuseste sa scoata tinerii din amorteala si sa-i faca sa danseze.

Solista trupei a uitat pentru un moment in ce tara se afla, fiind la un pas de a rosti numele altei capitale cand a salutat publicul. „Good evening Bucharest!” a fost gata sa se transforme in „Good evening Budapest!”.

In curand si o galerie foto cu imagini din concerte.

Andreea Iancu & Raluca Iorga

Tags: