Horaţiu Mălăele şi Pavel Bartoş, în serialul “Las Fierbinţi”

Apropo.ro / 14.02.2012, 12:47
Horaţiu Mălăele şi Pavel Bartoş, în serialul “Las Fierbinţi”
Serialul “Las Fierbinţi”, care va începe în curând la PRO TV, va avea apariţii speciale pe măsura distribuţiei. Horaţiu Mălăele şi Pavel Bartoş sunt doar primii invitaţi de senzaţie în “Las Fierbinţi”.

Personajul lui Pavel Bartoş în „Las Fierbinţi„, Fuoco, este un artist de mâna a doua, care vrea să filmeze un videoclip în Fierbinţi: „Este tipologia omului care vrea să intre cu orice preţ în showbiz-ul românesc, care crede că este cel mai tare din parcare, care pretinde că este original, dar copiază la maximum. Este tipologia vedetei care apare peste noapte şi dispare la fel”, spune Pavel despre personajul său.

Impărţit între show-urile „Vocea României” şi „Românii au talent”, Pavel Bartoş recunoaşte că a fost cucerit din prima de scenariul serialului „Las Fierbinţi”, unul dintre motivele care l-au făcut să accepte această invitaţie.
„M-a cucerit scenariul. Când am citit rolul am văzut cat este de bine scris. Faptul că este regizat de Dragoş Buliga a fost un atu în plus”, a mai spus Pavel.

La rândul lui, Horaţiu Mălăele va avea o apariţie spectaculoasă în rolul lui Moş Peleuş, deghizat cu haine corespunzatoare şi dinţi falşi. „Mă bucur că am ocazia să joc într-o comedie la care râzi cu lacrimi încă de la filmare. Chiar dacă joc un rol mic, mă amuza teribil să mă transform în rolul lui Moş Peleuş pentru că mă distrez grozav alături de colegii mei de platou”, a mărturisit Horaţiu Mălăele despre participarea sa în serialul „Las Fierbinţi”.