Horia Brenciu, 100 de ore de repetiţii pentru 3 zile de concerte

De: Alexandra Necsoiu / 06.12.2018, 11:26
 Horia Brenciu, 100 de ore de repetiţii pentru 3 zile de concerte
Pentru Horia Brenciu, 2018 marchează trei aniversări definitorii: 25 de ani de când a debutat pe scena publică, 15 ani de când cântă alături de HB Orchestra şi 10 ani de la primul său album. Toate acestea vor fi sărbătorite aşa cum se cuvine, adică împreună cu oameni care i-au fost alături încă de la început, în timpul concertelor mult aşteptate de la Sala Palatului, de pe 7, 8 şi 9 decembrie.

Concertul devenit deja tradiţie (are loc pentru al optulea an consecutiv) a cerut, ca de obicei, multă implicare din partea artistului pentru a se asigura că totul va ieşi aşa cum îi place cel mai mult: ireproşabil. Nu mai puţin de 100 de ore a petrecut Horia la repetiţii, iar emoţiile cresc odată cu apropierea momentului în care va apărea din nou în faţa miilor de oameni de la Sala Palatului.

Pentru prima dată, lista de piese ce vor fi cântate pe scena Sălii Palatului conţine  în totalitate muzica proprie a lui Horia Brenciu. În plus, spectatorii vor vedea şi mult conţinut video, disponibil pe ecranele led de pe scenă.

Pe lângă Jeremy Ragsdale şi trupa 3 O’Clock, Horia mai are un invitat, pe care îl păstrează surpriză. În culisele evenimentului sunt implicaţi nu mai puţin de 70 de oameni, care s-au asigurat că spectacolul va fi unul de referinţă.

„Acum 25 de ani, norocul îmi surâdea şi deveneam primul prezentator din epoca modernă a televiziunii. După un sfert de veac, simt că parcă încep un nou drum, cu şi mai multă energie, iar asta se datorează oamenilor. Fie că mă cunosc de la Robingo, de acum 25 de ani, sau de la X Factor, din zilele noastre, ei mi-au fost mereu alături, cu un sfat, cu o dojană, cu o super critică. Beneficiez de cel mai complex public din lume. La început, primeam scrisori. Acum, internetul e la putere şi accesul e mult mai direct cu toţi fanii mei, dar nimic nu poate înlocui spectacolul live, interacţiunea dintre noi, zâmbetele pe care le prind din sala de concert şi muzica asta care ne uneşte pe toţi. La 100 de ani de România, aniversez şi eu sfertul meu românesc, cu prietenii mei dragi. Abia aştept”, declară Horia Brenciu.