Horia Brenciu a devenit tată de fată

Apropo.ro / 01.11.2012, 15:30
Horia Brenciu a devenit tată de fată
Horia Brenciu este un tată fericit. Alice Dumitrescu a născut azi o fetiță frumoasă și sănătoasă.

Horia Brenciu a devenit astăzi, miercuri 1 noiembrie, pentru prima dată în viață tată. Iubita artistului, Alice Dumitrescu, a dat naștere unei fetițe frumoase și sănătoase de 3,400 de grame, pe nume Mina.

Alice a născut în această dimineață, în jurul orei 9.00, la o clinică din Capitală.

Am putea spune, din câte îl știm pe Horia Brenciu, că se simte în al nouălea cer de fericit. Deși acest moment a fost unul ușor întârziat, faptul că a devenit tată îl face pe artist un om împlinit.

Are 2 surori minunate, 2 părinți simpatici, 3 pisici răsfățate, o bonă și 3,400 kg. Beneficiază, deja, de o groază de prieteni cărora le mulțumește foarte mult pentru gândurile care au inundat-o azi din toate părțile. O cheamă Mina și s-a născut în dimineața asta frumoasă de 1 noiembrie. Toată lumea e bine sănătoasă și, DA, cântă de când s-a născut„, a scris Horia, joi, pe contul lui de Facebook.

Alice Dumitrescu, 44 de ani, mai are două fete, de 21 și respectiv 12 ani, dintr-o relație anterioară. Așadar, artistul are acum o casă plină de fete.

Horia era entuziasmat de sosirea pe lume a primului său copil încă de la aflarea veștii că Alice este însărcinată: „Anul acesta, de 40 de ani nu puteam să primesc un cadou mai frumos decât un print sau o prințesă moștenitoare! Când mi s-a dat vestea eram pe scenă; sper că atunci când va veni pe lume eu să fiu spectatorul. Acum sunt cu adevărat în Țara Minunilor, cu Alice cu tot!

Artistul „nu se teme” că va avea o casă plină de fete. „Voi sta acasă cu patru fete, pentru că Alice (44 de ani) mai are două fete, pe Maria (12 ani) și pe Andreea (21 de ani), așa că, prieteni, dacă vreți să mă scoateți la o bere, puteți s-o faceți!„, declara Horia pentru „Happy Hour” (Pro TV) cu ceva timp în urmă.

Horia Brenciu are în plan și nunta cu Alice Dumitrescu, femeia despre care spune că a fost singurul om care a avut răbdare cu el și cea care l-a mai domolit.

Alice a reușit să mă domolească, să aibă răbdare cu mine pentru că eu sunt mai vulcanic. De nuntă și botez se ocupă ea. Eu îmi doresc mai mulți copii, dacă aș putea mi-aș face grădiniță și azi„, a declarat artistul.