Horia Brenciu a intrat în galeria vedetelor Cutiuţa Muzicală!

De: Cătălina Matei / 16.10.2013, 14:00
Horia Brenciu a intrat în galeria vedetelor Cutiuţa Muzicală!
În luna noiembrie, proiectul “Cutiuţa Muzicală”, special conceput pentru cei mici, revine cu volumul 10. Copiii şi părinţii vor putea asculta atât melodii clasice din folclorul pentru copii, cât şi piese noi.

Una dintre cele patru vedete ale căror voci apar pe acest nou material discografic este Horia Brenciu, care a fost extrem de încântat de propunere, mai ales că artistul este tatăl unei fetiţe care va împlini în curând un an. Brenciu a înregistrat luni trei piese care vor putea fi ascultate pe “Cutiuţa Muzicală 10”: “Prăjitura”, “Cântec de leagăn” şi “O zi în care n-ai făcut nimic”.

“M-am tot întrebat care este calea cea mai rapidă metodă prin care poţi adormi un copil. Fără îndoială muzica este cea mai bună modalitate! Prin intermediul Cutiuţei Muzicale, părinţii au la dispoziţie jumătate din formula secretă de adormit copiii. Eu vin cu cealata jumătate. Ei trebuie doar să îi legene pe cei mici şi să pună cd-ul pe repeat! Sper că toată lumea să se bucure de acesta producţie, atât cei care au un an, întocmai ca fiica mea, dar şi cei care anul ăsta au împlinit 83 de primăveri, precum venerabilul meu tată!”, a spus Horia Brenciu.

Proiectul “Cutiuţa Muzicală” este coordonat de peste 10 ani de Liliana Ştefan: “De la volumul 10, copiii şi părinţii trebuie să se aştepte la multă veselie, distracţie, surprize muzicale şi oameni pricepuţi în a face spectacol, pentru că lucrăm cu vedete-parinti foarte talentaţi. În rest, am încercat să păstrăm aceleaşi standarde şi suntem atenţi la toate detaliile, de la înregistrări până la grafică”, a spus aceasta.

În următoarea săptămână veţi putea afla care sunt şi celelalte trei vedete ale căror voci apar pe noul volum al “Cutiuţei Muzicale”. Albumul poate fi pre-comandat de pe site-ul www.cutiutamuzicala.ro, înainte de a fi disponibil în magazine.