Horia Brenciu a lansat la „Neatza cu Răzvan şi Dani” „O ZI DIN VIAŢA TA” – VIDEO

De: Cătălina Matei / 12.09.2016, 14:51
Horia Brenciu a lansat la „Neatza cu Răzvan şi Dani” „O ZI DIN VIAŢA TA” - VIDEO
Horia Brenciu a lansat LIVE, la „Neatza cu Răzvan şi Dani”,„O ZI DIN VIAŢA TA”, piesa care transpune muzical ritualul lui matinal!

“E piesa fiecarei zile din viata noastra. Ne trezim, cautam cana de cafea, ne uitam pe fereastra sa vedem cum e vremea si poate, intalnim zambetul celui de langa noi.”,declara Horia Brenciu la lansarea noii sale piese “O ZI DIN VIATA TA”

Single-ul“O ZI DIN VIATA TA” se afla pe cd-ul“40+”, album care s-a vandut in peste 20.000 de exemplare

“Familia mea este o constanta sursa de inspiratie. De la copii, pana la sotie, cu totii imi ofera destule motive sa fiu zambitor, plin de dragoste si mai ales de energie sau asa cum zice si piesa, sa am “sute de cuvinte, ceva mai umede ca roua”! 😉

Dupa “Hello”,“Daca ai sti”,“Inima nu vrea”, “A naibii dragoste” si “Do what you like”, “O ZI DIN VIATA TA” este al 6-lea single extras de pe albumul 40+.

“Prima data cand au auzit versurile, colegii mei din orchestra m-au intrebat ce-i cu cafeaua din debutul piesei…Ei bine, contrar obisnuintelor, va marturisesc faptul ca imi place la nebunie cafeaua rece, cu miere! Era taina vietii mele! ” 

“O ZI DIN VIATA TA”este o productie muzicala HB Media Production, iar compozitia este semnata de Horia Brenciu si de Ivan Caragia. Versurile ii apartin tot lui Horia Brenciu.

“Tuturor celor care vor asculta piesa, le spun un secret! Interpretat LIVE, cantecul suna si mai bine! I-am adaugat cateva solo-uri de senzatie! Cei care vor veni in concertele noastre din turneul national, care va incepe pe 6 octombrie, la Piatra Neamt si evident, cei care si-au cumparat bilete pentru 5 noiembrie, la SalaPalatului, vor simti din plin efectele benefice ale melodiei cantate LIVE!”