Horia Brenciu a lansat o piesa „Poftă de băut”

Apropo.ro / 27.07.2018, 13:54
Horia Brenciu a lansat o piesa „Poftă de băut”
Dacă e vară, toate gândurile duc la mare şi la îndrăgostire. Asta şi-a spus probabil şi Horia Brenciu, aşa că a lansat o piesă numai bună de dansat direct pe nisip, în picioarele goale, alături de persoana dragă şi un pahar de vin. Atât versurile, cât şi muzica piesei „Poftă de băut” sunt compuse de Vlad Popescu, Cristian Pascu şi Horia Brenciu, iar regia şi scenariul clipului poartă semnătura lui Iura Luncaşu.

„Ca de fiecare dată, totul a început în studio. Când creezi o piesă ca asta, starea nu poate fi decât de bossa nova, adică de relax, pe chill, cum se mai spune”, glumeşte Horia Brenciu. „Contrar gândurilor unora, vizavi de versuri, nu s-a băut vin în timpul filmărilor. Am păstrat momentul ăsta pentru această perioadă, a lansării”, a declarat Horia. „Piesa a convins-o şi pe Diana, care a acceptat imediat rolul de parteneră în clip. Niciodată n-am dansat bossa nova cu o fată atât de mult pe nisip. Niciunul dintre noi n-a obosit, deşi ne-am căutat mai toată ziua pe plaja sălbatică de la Vadu”, mai spune artistul.

Pentru Diana Munteanu, noua piesă a lui Horia Brenciu reprezintă o premieră, pentru că e primul clip în care apare. „Este primul videoclip în care joc şi s-a nimerit ca filmările să aibă loc fix unde îmi place mie cel mai mult: la malul mării, vara. Sunt foarte fericită că fac parte din el şi le mulţumesc lui Horia şi lui Iura că m-au ales. Cunoscându-l pe Horia, un perfecţionist, mă aşteptam ca totul să fie minuţios şi atent pregătit, şi, deşi nu mai lucrasem până atunci cu Iura, mi-era clar că lucrurile vor merge într-o direcţie foarte bună”, a precizat Diana Munteanu.

Horia Brenciu – Poftă de băut