Horia Brenciu a lansat o piesă specială de Crăciun

De: Pusa Toader / 05.12.2014, 15:17
Horia Brenciu a lansat o piesă specială de Crăciun
Juratul “X Factor” a lansat astazi un cântec special dedicat Sărbătorilor de iarnă. “Seara ta de Crăciun” este un colind pe care artistul l-a scris încărcat de nostalgie. “Când am scris versurile piesei m-am gândit la tata, la copilăria mea si la toate lucrurile mici care mi-au adus fericiri mari“.

Videoclipul piesei nu este nici el străin amintirilor artistului, el regăsindu-se foarte mult în copilul Andi (Răzvan Doroftei), protagonistul clipului. “Andi are aceleaşi trăsături pe care le aveam si eu când eram de vârsta lui. Cadoul pe care îl primeşte in film este exact ce-mi doream eu cel mai mult de la Moş Crăciun”.

Despre spiritul Sărbătorilor de iarnă, artistul mărturiseşte: “Crăciunul e superb. E minunat să te bucuri, alături de familia ta, de bradul împodobit, de dulciuri, de colinde şi evident, de Moşu-n persoană. Dar dacă lucrul asta nu s-ar întâmpla… Dacă ai fi singur şi nimeni nu-ţi poate dărui un strop de fericire, cum ar fi seara ta de Crăciun?”

“Dedic piesa asta copiilor mei. Pentru mine, ei sunt cele frumoase cadouri ale vieţii. Visez la o lege în care fiecare familie din lume să adopte câte un copil de Craciun. Amintirile frumoase nu costă nimic, decât puţină dragoste… Vă dăruiesc, aşadar, cu dragoste, Seara ta de Crăciun”, ne-a mai declarat cântăreţul.