Horia Brenciu, către două surori de pe scena X Factor: ”Vă e ruşine de numele vostru?”

De: Cristiana Trifu / 30.09.2018, 13:12
Horia Brenciu, către două surori de pe scena X Factor: ”Vă e ruşine de numele vostru?”
Lorena şi Larisa sunt două dintre concurentele care păşesc pe scena X Factor, în cea de-a şasea ediţie a show-ulu, difuzată marţi seara, de la ora 20.00, la Antena 1. Cele două sunt surori şi sunt convinse că trofeele pe care le deţin sunt dovada clară a talentului lor.

Lorena şi Larisa mărturisesc că au o relaţie foarte bună şi s-au gândit să-şi formeze o trupă împreună, însă nu s-au gândit încă şi la un nume pentru formaţia lor. Aşadar, în momentul în care au fost întrebate de juraţi despre denumirea grupului lor, ele nu au ştiu ce să răspundă. Din acest motiv, Horia Brenciu a ţinut cu tot dinadinsul să afle numele lor de familie şi care este motivul pentru care ezită să-l spună.

”Ne cheamă Găinuşe, dar nu este un nume pe să vrem să-l folosim ca denumire a formaţiei noastre”, spun cele două, fapt ce i-a determinat pe juraţi să le explice că greşesc.

”Vă e ruşine cu numele vostru? Dar tatăl vostru ce spune? În seara asta, pentru noi, veţi fi fetele Găinuşe. Doamnelor şi domnilor, aplauze pentru Găinuşele”, spune Horia Brenciu.

Cum vor primi cele două surori titulatura dată de juraţi, dar şi cum se vor descurca pe scena X Factor, telespectatorii vor afla marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.