Horia Brenciu, concert in memoria lui Frank Sinatra duminică, 27 septembrie

Redacția / 30.08.2015, 09:00
Horia Brenciu, concert in memoria lui Frank Sinatra duminică, 27 septembrie
Chiar de ziua lui de naştere, Horia Brenciu face un cadou fanilor lui. Artistul va susţine încă o seara de concert în memoria lui Frank Sinatra! Pe lângă spectacolul deja anunţat la Sala Palatului , pe 26 septembrie, Horia Brenciu va sărbători centenarul Sinatra, alături de Big Band-ul lui şi duminică, 27 septembrie, începând cu ora 20.00.

“De ziua mea, am un cadou pentru voi, inca o zi de spectacol: 27 septembrie! Asadar, petrecerea va dura doua seri si o voi tine la Sala Palatului!”, a declarat artistul pe pagina lui de Facebook.

La 100 de ani de la nasterea marelui Frank, Horia Brenciu isi propune sa reconstituie glorioasa epoca a muzicii swing pe scena Salii Palatului, omagiind artisti ai genului precum: Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bobby Darin, Fred Astaire, George Gershwin sau chiar Gica Petrescu.  Artistul roman ar fi implinit si el anul acesta 100 de ani de la nastere.

La aceasta productie unica in Romania, Horia Brenciu va invita alaturi de el artisti care vor canta pentru prima data in cariera lor  swing.

Asadar, cei care nu si-au cumparat inca bilet pentru a trai o experienta muzicala memorabila, plina de magia unor acorduri absolut speciale, au o sansa in plus. Biletele pentru spectacolul care se va tine pe data de 27 septembrie pot fi cumparate inca din aceasta dimineata de pe site-ul Eventim.