Horia Brenciu, cucerit de o puştoaică. Ce surpriză îi face – FOTO

De: Cătălina Matei / 21.09.2016, 12:23
Horia Brenciu, cucerit de o puştoaică. Ce surpriză îi face - FOTO
Săptămâna aceasta, Antena 1 difuzează spectacol la puterea a doua: „X Factor” este şi vineri, dar şi duminică, iar telespectatorii vor primi de două ori mai multă muzică şi momente savuroase.

Pe 23 septembrie, de la ora 20.30, dar şi pe 25 septembrie, de la ora 20.00, juraţii Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică se întâlnesc cu noi concurenţi veniţi la audiţii şi sunt puşi în situaţii emoţionante, dar şi amuzante.

De la un italian care vrea să-i cucerească pe români cu beat-ul său, la o familie de cântăreţi sau doi adolescenţi care promit să spună multe în muzică, telespectatorii Antena 1 au parte de poveşti speciale pe scena „X Factor”. Nu contează vârsta sau meseria, ci doar doza de factor X pe care o are concurentul şi care de câteva ori îi va face pe juraţi, săptămâna aceasta, să ofere 4 DA şi multe laude.

Horia Brenciu va fi cucerit de energia şi veselia cu care o puştoaică va întâmpina publicul şi, la finalul momentului susţinut de aceasta pe scena, va decide să îi facă un dar pe care tânăra nu îl va uita prea curând: renul Gustav, mascota de pluş pe care Horia a avut-o cu el la audiţiile de anul acesta. Dacă acest cadou va fi însoţit de paşaportul către următoarea etapă a concursului rămâne de văzut în ediţia de vineri seara. Cine îl va face pe Carla’s Dreams să exclame „ce aţi făcut pe scenă ar trebui să fie sport olimpic”, ce vor avea juraţii de spus în faţa a doi gemeni care cred cu tărie că merită să meargă mai departe, dar şi de ce Delia o va ruga pe o concurentă să mai cânte ceva „doar de plăcere”, telespectatorii Antena 1 află săptămâna aceasta la „X Factor”.