Horia Brenciu, cucerit de ritmurile de pe scena X Factor: ”Probabil că fetele din sală au observat mişcările mele”

De: Cristiana Trifu / 23.09.2018, 17:14
Horia Brenciu, cucerit de ritmurile de pe scena X Factor: ”Probabil că fetele din sală au observat mişcările mele”
Spectacolul se mută de pe scenă în culise, dar şi la pupitrul juraţilor în cea de-a cincea ediţie X Factor difuzată marţi seară, de la ora 20.00, la Antena 1. Horia Brenciu şi Delia pe deoparte, dar şi Mihai Bendeac pe de alta nu rezistă ritmurilor antrenante şi transformă momentul unuia dintre concurenţi într-o explozie de energie.

Alessandro Dănescu este student la Politehnică, la Inginerie Aerospaţială, dar spune că marea sa pasiune este de fapt muzica, motiv pentru care a scos deja o piesă şi a participat la Eurovision. Tânărul interpretează piesa Uptown Funk, la acordurile căreia nu rezistă nici Horia Brenciu, nici Delia, dar nici Mihai Bendeac. Aşa că ambii juraţi dansează în jurul pupitrului, iar prezentatorul în culise alături de alţi membrii din echipă.

”În sfârşit cineva ne pune sângele în mişcare. Probabil că fetele din sală au observat mişcările mele”, a glumit juratul Horia Brenciu după momentul lui Alessandro.
Care va fi reacţia celorlaţi doi juraţi şi ce alte surprize vor mai fi în cea de-a cinea ediţie X Factor, telespectatorii vor vedea marţi seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Tags: