Horia Brenciu, despre Bendeac la ”X Factor”: ”Face totul pentru ca toţi concurenţii să aibă mai multă încredere în ei”

De: Cristiana Trifu / 22.08.2018, 10:47
Horia Brenciu, despre Bendeac la ”X Factor”: ”Face totul pentru ca toţi concurenţii să aibă mai multă încredere în ei”
Nu fără emoţii, după cum el însuşi a mărturisit, Mihai Bendeac s-a alăturat echipei ”X Factor” în noul sezon ce va avea premiera duminicã, de la 20:00, la Antena 1, din postura de prezentator, iar juraţii au fost cei care au încercat să îl ajute să se relaxeze şi să intre în atmosferă.

Deşi obişnuit cu scena şi camerele de televiziune, Mihai Bendeac a mărturisit că are emoţii în rolul de prezentator. Ca urmare, colega sa Delia a avut grijă să îl ”verifice” în pauze, să îl îmbrăţişeze şi să îl destindă cu glume. Odată cu întâlnirea cu primul concurent, actorul a uitat şi el de emoţii şi a avut grijă ca acesta să intre pe scenă cu moralul ridicat, lucru remarcat şi de cei patru juraţi. ”Mihai face totul pentru ca toţi concurenţii să aibă mai multă încredere în ei”, a spus Horia Brenciu.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor”, ce va avea marea premierã duminicã, de la 20:00, la Antena 1, se anunţă plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei şi vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel şi ei ocazia să decidă alături de juraţi cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.