Horia Brenciu, despre plecarea de la „Vocea României”

De: Carmen Ulian / 12.03.2014, 12:00
Horia Brenciu, despre plecarea de la
Horia Brenciu a părăsit echipa de jurați de la "Vocea României" și se va muta la Antena 1, la emisiunea "Te cunosc de undeva". Iată ce spune despre motivele plecării sale de la ProTV.

Horia Brenciu a părăsit postul Pro TV și s-a alăturat echipei Antena 1, unde va lua locul Deliei ca jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva”. Cântărețul a fost prezent marți în platoul Observatorului de la ora 19, unde a vorbit despre noua colaborare.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Horia Brenciu nu a vrut să spună ce anume va face la Antena 1, dar a declarat că are deja o colaborare pregătită și că este foarte bucuros să revină în sânul echipei din care a făcut parte în urmă cu 11 ani.

Mă bucur foarte mult că am revenit în această familie. Decizia mea s-a bazat pe foarte multe detalii. Iată, am revenit astăzi la Antena 1. Ma bucur foarte mult să vă spun că prima mea colaborare deja este în pregătire, spectacolele pe care le voi avea la sfârșitul lunii deja se bucură de atenția unei echipe de televiziune, chiar de aici de la Antena 1. Va fi prima superproducție a unui român și mă bucur să o fac alături de Antena 1„, a mărturisit Brenciu.

Brenciu a transmis un mesaj și prietenilor săi de pe Facebook, miercuri dimineață. El le-a mulțumit pentru că sunt alături de el și i-a asigurat că devizia a fost cea potrivită.

Dragii mei, am făcut un pas important și mare, cât o audiență de top. M-am gândit mult. M-am gândit și la voi, normal. Mă simt bine acum cu decizia mea. Sunt plin de speranță și energie. Știu că aveti încredere în mine. Altfel nu erați pe pagina asta. Nu erați prietenii mei. Împreună vom merge mai departe!„, a scris cântărețul pe pagina personală.

Delia a scris pe o rețea de socializare motivul pentru care nu va mai face parte din echipă: „Proiectul ‘Te cunosc de undeva” mi-a făcut o reală plăcere, atât în calitate de jurat, cât și în calitate de concurent. Show-ul a ajuns în fazele finale, ceea ce înseamnă mai multe ore de filmat și mai mult timp din partea tuturor implicați în acest proiect.Pe de altă parte, producătorii ‘X Factor” au anunțat că vor începe pregătirile mult mai devreme anul acesta, tocmai pentru că se dorește a fi cel mai spectaculos sezon. Toate acestea mă pun în imposibilitatea de a mai face parte din acest show. Oricât mi-aș dori, nu pot face față atâtor proiecte simultan”