Horia Brenciu, dezvăluire: ”Eu am fost căluşar”

De: Alexandra Necsoiu / 16.10.2018, 13:16
Horia Brenciu, dezvăluire: ”Eu am fost căluşar”
Horia Brenciu şi Carla’s Dreams sunt cuprinşi de nostalgie în cadrul celei de-a opta ediţii X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, după ce unul dintre concurenţi le aminteşte juraţilor de propria copilărie

Ştefan Leonte a surprins pe toată lumea în momentul în care a mărturisit că face parte din trupa de dans a lui nea Mărin.

”Fac parte din trupa ”Larisa şi Marin Barbu”. E un om care ţine ştafeta sus şi asta este foarte bine. Dacă te vede că îţi doreşti un lucru te ajută foarte mult. Văzând că am ureche muzicală mi-a zis ”merită să încerci, du-te şi vezi ce se întâmplă şi noi te susţinem”. Nea Mărin mi-a urat succes şi m-a sfătuit să nu am emoţii”, a declarat Ştefan, care a ales să cânte o melodie patriotică intitulată ”Când avea să moară Ştefan”.

Piesa a fost una care i-a stârnit amintiri lui Carla’s Dreams, dar şi o părere de rău lui Horia Brenciu care spera să aibă ocazia să joace dansul căluşarilor în compania unuia dintre dansatorii din trupa lui nea Mărin.

”Piesa asta o ştiu de la grădiniţă. Eu vă mulţumesc că aţi validat copilăria mea”, a declarat Carla’s Dreams.
”Mie îmi pare foarte rău că nu am dansat. Eu am fost căluşar când eram mic. Acum dezvăluirile sunt la ordinea zilei”, a spus, la rândul lui, Horia Brenciu.

Dacă Horia Brenciu va dansa sau nu până la urmă căluşarul şi dacă talentul muzical al lui Ştefan Leonte este pe măsura talentului său de dansator, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena1.