Horia Brenciu, emoţionat: ”A atras atenţia asupra unui lucru prin care am trecut şi eu în familia mea”

De: Cristiana Trifu / 30.09.2018, 11:32
Horia Brenciu, emoţionat: ”A atras atenţia asupra unui lucru prin care am trecut şi eu în familia mea”
Juratul X Factor Horia Brenciu se lasă copleşit de emoţii în cea de-a şasea ediţie a show-ului, difuzată marţi, de la ora 20.00, la Antena 1. Un tânăr rapper reuşeşte să-l sensibilizeze profund cu versurile piesei sale, compoziţie proprie.

Leonard Pârvu vine din Plopeni, judeţul Prahova, şi spune că pentru el prezenţa la X Factor este un pas foarte important.

”Am venit aici ca să transmit un mesaj. Am venit cu o piesă compusă de mine despre copiii cu dizabilităţi. Sora mea este unul dintre ei”, mărturiseşte Leonard.

După ce îi aude piesa, Horia Brenciu este atât de impresionat încât îl roagă să mai cânte o dată unul dintre versuri: ”Eu am o singură rugăminte la tine şi vreau să mai aud încă o dată acel vers, care mie mi se pare cel mai frumos auzit vreodată pe scena X Factor. Te rog să repeţi versul cu picioarele goale.”
Aşadar, Leonard îi îndeplineşte dorinţa şi repetă: ”Pentru un om cu picioarele goale fericirea este o pereche de sandale, iar pentru cel olog, se ştie, să meargă şi desculţ ar fi o bucurie!”

Horia Brenciu consideră că Leonard a avut un moment de geniu în momentul în care a scris piesa, care lui personal i-a trezit amintiri: ”A atras atenţia asupra unui lucru prin care am trecut şi eu în familia mea. El a fost un fel de ‘băi, staţi că mai avem şi noi probleme. Mai uitaţi-vă din când în când şi către noi!’”

Cum va reacţiona juratul după momentul lui Leonard Pârvu de pe scena X Factor, dar şi ce decizii vor lua colegii acestuia de la pupitrul show-ului, telespectatorii vor afla marţi seara, de la ora 20.00, la Antena 1.