Horia Brenciu: ”I-am propus soţiei mele să se gândească la al cincilea copil”

De: Cristiana Trifu / 27.11.2017, 11:55
Horia Brenciu: ”I-am propus soţiei mele să se gândească la al cincilea copil”
Artistul şi juratul ”X Factor” Horia Brenciu adoră ”meseria” de părinte şi şi-ar dori ca Moş Crăciun să îi asculte dorinţa de a mai avea un copil, a povestit acesta într-un interviu acordat Florentinei Fântânaru la “Dincolo de aparenţe”.

Horia Brenciu a vorbit cu multă căldură despre soţia sa şi cei patru copii şi nu s-a sfiit să recunoască faptul că se simte atât de bine în acest rol că s-a gândit chiar şi la un frăţior sau o surioară pentru Toma (3 ani), Mina (5 ani), Maria (18 ani) şi Andreea (26 de ani).

”Îmi place să mă joc cu păpuşile, să joc mima sau să pictez alături de copiii mei. Ne jucăm de-a v-aţi ascunselea în casă şi e demenţial! Recent i-am propus soţiei mele să se gândească la al cincilea copil. E adevărat că s-a întors şi a plecat în camera cealaltă, dar eu o să insist, mai ales că atunci când a venit Mina tocmai îi scriam lui Moş Crăciun, la fel şi când a venit Toma, iar în interviurile de acum 5-10 ani eu exact aşa gândeam: la 40 de ani, vreau să am patru copii!”, a mărturisit juratul ”X Factor” Horia Brenciu.

În casa familiei şi-au făcut loc şi multe animăluţe de companie, iar în curtea casei Horia a plantat şi patru brăduţi, câte unul pentru fiecare copil al său. ”Eu, în momentul de faţă, cred că am fost făcut ca să am grijă de cei patru copii ai mei. Într-adevăr, a creşte un copil înseamnă să te autodepăşeşti”, a mai spus Horia Brenciu.

Despre bucuriile vieţii de familie, dar şi despre cum reuşeşte să se împartă între casă şi programul aglomerat de artist şi jurat ”X Factor”, Horia Brenciu vorbeşte astãzi, de la ora 13:00, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.