Horia Brenciu, invitat special alături de COMPACT, pe 7 mai la Hard Rock Café

De: Nicoleta Nicolae / 05.05.2015, 19:00
Horia Brenciu, invitat special alături de COMPACT, pe 7 mai la Hard Rock Café
Veste bună pentru fanii COMPACT! Cunoscuta trupă rock revine într-un concert extraordinar joi, 7 mai la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de la ora 21.30.

În prag de lansare al noului album, COMPACT va cânta la Hard Rock Café piese noi şi va avea o serie de invitaţi speciali, alături de care va canta piese în premieră. Printre ei: Horia Brenciu, Carmen Trandafir, Alin şi Aurelian Dinca (Trooper)!

Infiintata in 1977 la Cluj-Napoca, adica de mai bine de 38 de ani, COMPACT si-a castigat in lumina reflectoarelor, pe scena, statutul de trupa emblema a rockului romanesc! In 1980 dupa doar 3 ani de activitate, castiga marele premiu la festivalul „Perpetuum Vox Transilvaniae”, exact in momentul cand Paul Ciuci se alatura trupei. La nici doi ani castiga Marele Premiu al Festivalului Rock de la Costinesti, un eveniment etalon al acelor vremuri. Tot in acelasi an apare si primul LP al trupei in seria „Formatii rock” la Electrecord. COMPACT au sustinut in acea perioada aproximativ 300 de concerte pe an, asa ca in 1985 trupa scoate „Fata din vis”, LP care le aduce si succesul la nivel national. Dupa turnee in URSS si Bulgaria, trupa scoate in 1988 albumul „Cantec pentru prieteni”, album ce le aduce consacrarea pe piata muzicala romaneasca. Pana in 2007, COMPACT scoate 14 materiale discografice, intr-adevar una din valorile muzicii romanesti!

Biletele costa 55 de lei cu loc la masa in sala (fumatori sau nefumatori) sau 70 de lei VIP cu loc in fata scenei.