Horia Brenciu îşi dezvãluie porecla la “X Factor”

De: Cristiana Trifu / 29.08.2018, 12:29
Horia Brenciu îşi dezvãluie porecla la “X Factor”
Cea de-a doua ediţie X Factor, difuzată duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, este una plină de surprize atât pentru juraţi, cât şi pentru telespectatori, care vor avea ocazia sã afle lucruri mai puţin ştiute despre cei patru.

Una dintre concurentele care urcă pe scena X Factor în această duminică este Evelina Negru, o adolescentă în vârstă de numai 15 ani, care spune despre ea că este o fire mai retrasă, dar asta până în momentul în care începe să cânte.

”X Factor este ca un soare pentru mine. Eu sunt ca o portocală necoaptă şi am venit aici să mă coc şi să capăt experienţă. În viaţa de zi cu zi eu sunt mai tristă, mai depresivă. Cel mai greu a fost să trec peste jignirile colegilor. Se uitau ciudat la mine, îmi spuneau că sunt ochelaristă. Câteodată mă şi loveau. Şi, copil fiind, credeam că aşa trebuie să fie. Şi nu puteam să-mi iau singură apărarea. Când cânt însă, am fluturi în stomac, sunt într-o lume a mea unde totul e roz, o lume bună, cu ponei, în care toată lumea e fericită”, mărturiseşte Evelina care a urcat pe scenă cu un ursuleţ roz pe care îl consideră talismanul ei.

Cu această ocazie, juratul X Factor Horia Brenciu a dezvăluit că şi lui se spune ursuleţ: ”Nu ştiu dacă e fetiţă sau băiat acel ursuleţ, dar mie mi se spune „Ursuleţul”. Ai aici un urs mai mare, mă poţi îmbrăţişa”.
Cum se va descurca Evelina Negru pe scena X Factor şi care va fi reacţia juriului după ce ea interpretează piesa ”Tell me you love me”, telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.