Horia Brenciu se apucă de stand up comedy

De: Cătălina Matei / 27.01.2017, 11:44
Horia Brenciu se apucă de stand up comedy
Mereu pus pe şotii şi dornic să înveţe lucruri noi, Horia Brenciu şi-a propus să uimească telespectatorii în cea mai nouă ediţie „Uniplay Show”, difuzată duminica aceasta, de la 22:15, la Antena 1, cu un moment de stand up comedy. Şi nu oricum, ci pe muzică, astfel că artistul va încerca să ţină pasul într-o melodie în care cuvintele vin la întâmplare.

Ideea i-a venit gazdei „Uniplay show” în momentul în care a aflat invitaţii celei mai noi ediţii a emisiunii: Alinka (Alina Crişan, ex A.S.I.A.), Jo (Ioana Anuţa), Elena Ionescu, Matteo, şi stand up-erii Cătălin Neamţu şi Cosmin Natanticu. Iar pentru ca distracţia să fie garantată, Alinka şi Jo fac îşi fac trupă de coveruri în platoul „Uniplay Show”, iar Matteo dezvăluie în premieră la tv ce melodie îi va cânta viitoarei sale mirese. Cum se vor descurca, dar şi ce probe le-a pregătit echipa „Uniplay Show” invitaţilor din această duminică, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediţie a emisiunii , difuzată duminica aceasta, de la 22:15, la Antena 1.

Cei care îşi doresc să participe la jocul Uniplay Bingo TV, care este integrat in emisiunea Uniplay Show, trebuie să achiziţioneze bilete de joc de la unul din punctele de vanzare din centrele comerciale, la standurile destinate special acestui joc, dar si din mediul online, pe www.Uniplay.ro.