Horia Brenciu va avea o fetiță

Apropo.ro / 26.06.2012, 11:00
Horia Brenciu va avea o fetiță
Horia Brenciu și Alice Dumitrescu vor deveni părinții unei fetițe, în luna noiembrie a acestui an.

Horia Brenciu se pregătește de cel mai frumos cadou la aniversarea vârstei de 40 de ani: va deveni tată de fată.

Alice Dumitrescu va deveni mamă pentru a treia oară, la 44 de ani. Producătoarea de televiziune mai are două fete: Andreea, 21 de ani, și Maria, 12 ani, dintr-o relație anterioară.

Brenciu a declarat că își dorește mulți copii, și ia în calcul și ideea de a înfia.


Horia Brenciu, tatic pe happyhour.protv.ro

De când a aflat sexul copilului, Horia este în culmea fericirii. „Voi fi tată de fată. Alice naște în noiembrie, luna în care am și marele spectacol la Sala Palatului. Îmi doream ca la 40 de ani să am un copil, să achit un apartament și să plantez un copac. Iată că le-am îndeplinit”, spune Brenciu.

Artistul „nu se teme” că va avea o casă plină de fete. „Voi sta acasă cu patru fete, pentru că Alice (44 de ani) mai are două fete, pe Maria (12 ani) și pe Andreea (21 de ani), așa că, prieteni, dacă vreți să mă scoateți la o bere, puteți s-o faceți!”, a declarat solistul, ieri, la „Happy Hour” (Pro TV).

Horia Brenciu are în plan și nunta cu Alice Dumitrescu, femeia despre care spune că a fost singurul om care a avut răbdare cu el și cea care l-a mai domolit.

„Alice a reușit să mă domolească, să aibă răbdare cu mine pentru că eu sunt mai vulcanic. De nuntă și botez se ocupă ea. Eu îmi doresc mai mulți copii, dacă aș putea mi-aș face grădiniță și azi”, a declarat artistul.