Horia Brenciu va străbate peste 4500 de kilometri în timpul turneului naţional: lista completă cu programul artistului

De: Alexandra Necsoiu / 16.10.2018, 14:10
Horia Brenciu va străbate peste 4500 de kilometri în timpul turneului naţional: lista completă cu programul artistului
25 de ani de la prima apariţie TV, 15 ani de când este alături de HB Orchestra şi 10 ani de la primul album, asta sărbătoreşte anul acesta Horia Brenciu! Exuberant din fire, artistul marchează acest moment cu un turneu naţional la finalul căruia va străbate 4500 de kilometri şi va susţine 14 concerte în tot atâtea oraşe. Turneul, care va începe pe 2 noiembrie la Timişoara şi se va încheia pe 28 noiembrie la Oradea, le va da şansa fanilor lui Horia Brenciu să-l vadă făcând show alături de Jeremy Ragsdale, câştigător X Factor, şi fetele de la 3 O’Clock. Nu vor lipsi însă nici invitaţii surpriză, diferiţi de la un oraş la celălalt.

„Acum 25 de ani, norocul îmi surâdea şi deveneam primul prezentator din epoca modernă a televiziunii. După un sfert de veac, simt că parcă încep un nou drum, cu şi mai multă energie, iar asta se datorează oamenilor. Fie că mă cunosc de la Robingo, de acum 25 de ani, sau de la X Factor, din zilele noastre, ei mi-au fost mereu alături, cu un sfat, cu o dojană, cu o super critică. Beneficiez de cel mai complex public din lume. La început, primeam scrisori. Acum, internetul e la putere şi accesul e mult mai direct cu toţi fanii mei, dar nimic nu poate înlocui spectacolul live, interacţiunea dintre noi, zâmbetele pe care le prind din sala de concert şi muzica asta care ne uneşte pe toţi. La 100 de ani de România, aniversez şi eu sfertul meu românesc, cu prietenii mei dragi din ţară. Abia aştept”, declară Horia Brenciu.

Deşi în programul turneului sunt cuprinse nu mai puţin de 15 oraşe, Horia recunoaşte că şi-ar fi dorit să fie şi mai multe. „Destinul a ales, noi ne-am conformat. Dacă ar fi fost după noi, am fi mers în fiecare oraş din ţară, dar programul lunii noiembrie nu e de partea noastră. Confruntările de la X Factor, repetiţiile pentru concertele de la Sala Palatului, de pe 7, 8 şi 9 decembrie, precum şi alte concerte contractate ne-au redus numărul oraşelor la 15”, a povestit artistul.
În total, 25 de persoane apropiate artistului vor fi implicate în bunul mers al spectacolelor şi al producţiei. „Mergem ca o gaşcă care vrea să întâlnească cealaltă gaşcă, mult mai mare şi mai simpatică, gaşca de spectatori”, spune încântat Horia.

Datele şi oraşele în care poate fi văzut Horia Brenciu în timpul turneului aniversar sunt următoarele:

2 noiembrie – Timişoara
5 noiembrie – Iaşi
6 noiembrie – Botoşani
7 noiembrie – Piatra Neamţ
8 noiembrie – Bacău
12 noiembrie – Alexandria
13 noiembrie – Ploieşti
15 noiembrie – Galaţi
16 noiembrie – Constanţa
19 noiembrie – Drobeta Turnu Severin
20 noiembrie – Sibiu
21 noiembrie – Piteşti
26 noiembrie – Braşov
27 noiembrie – Arad
28 noiembrie – Oradea