Horia Tecău vreo o medalie la Jocurile Olimpice 2012

Apropo.ro / 03.02.2012, 12:34
Horia Tecău vreo o medalie la Jocurile Olimpice 2012
Între un antrenament la Centrul Naţional de Tenis şi alte câteva interviuri, Horia Tecău şi-a făcut timp şi pentru o vizită la redacţia ProSport, unde a participat într-o emisiune-blitz.

Mingile la fileu i-au fost ridicate lui Horia Tecău de reputatul jurnalist Cristian Tudor Popescu, JO de la Londra sau problemele tenisului românesc fiind printre principalele subiecte abordate.
„Pentru mine, un succes la Australian Open în proba de dublu-mixt înseamnă un titlu de Grand Slam. Că un astfel de succes este obţinut la dublu, că la mixt, va rămâne în istorie. Este şi probă olimpică. Voi putea participa la Jocurile Olimpice de la Londra şi mă lupt pentru o medalie în această probă. Dacă e în programul JO, înseamnă că e o probă importantă”, a declarat Horia Tecău.
„Imi doresc să mă calific în primul rând, să fiu între primii zece să intru direct, fără înscriere pe listă. Cu Victor, pe iarbă, cred că avem o şansă bună, că suntem o echipă greu de bătut. Vor fi echipe puternice, Federer joacă cu Wawrinka, mai sunt americanii, dar am încredere în calităţile noastre şi ne putem bate pentru o medalie”, a mai spus Horia Tecău.

Vedeţi interviul integral pe www.prosport.ro.