Horoscop erotic 2012! Vezi cum te vei descurca in pat

Apropo.ro / 16.12.2011, 12:00
Viitorul, fie el si de natura erotica, ne este scris in stele! Afla ce ti-au pregatit astrologii pentru 2012!

Berbec

Marte poate crea destula agitatie pe planul erotic. Fiind zeul razboiului, este, de asemenea, si stapanul dorintei si al senzualitatii. Iar pentru dvs, nativ al zodiei pana in varful degetelor care cu greu renunta la reputatia lui de mare cuceritor al Zodiacului, acest vizitator celest poate transforma focul in cenusa, scufundandu-va intr-o pasiune senzuala intensa. Unii dintre voi vor alege ca tinta chiar partenerul actual. Sa speram ca poate face fata!

Taur

Accentul se pune foarte mult pe sectorul amoros, gratie lui Venus si Pluto. Fiti disponibil in aceasta perioada, pentru ca aveti intalnire cu dragostea. Recunoasteti ca nu puteti refuza o asemenea intalnire! Cu atat mai mult cu cat o astfel de configuratie astrala va induce intr-o stare sentimentala si va atata simturile. Veti avea deci, toate atuurile disponibile pentru o intalnire speciala sau pentru a consolida o iubire recenta. Daca relatia dvs este una stabila, pregatiti-va pentru scantei in dormitor. Unii vor decide sa se casatoreasca, sa se mute impreuna sau sa aiba un copil.

Gemeni

Daca sunteti casatorit, anul viitor va fi unul animat. Venus, zeita iubirii se va ingriji ca sensibilitatea si senzualitatea sa domneasca in relatia dvs. Veti avea un dialog sexual extrem de fructuos cu partenerul dvs. Pentru cei singuri, este un timp mai favorabil pentru relatii pasagere, one-night-stand-uri, decat pentru un angajament serios. Doar cativa nativi din a doua decada vor avea ocazia unui flirt foarte important sub influenta lui Pluto. Un flirt atat de tulburator incat le poate da putin viata peste cap.

Vezi ce iti rezerva astrele in 2012, pe Sexgen.ro!