Horoscop săptămânal, de Neti Sandu

De: Nicoleta Nicolae / 22.01.2013, 06:00
Horoscop săptămânal, de Neti Sandu
Neti Sandu dezvăluie horoscopul acestei săptămâni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Peşti.

Berbec
Poate fi o zi bănoasă, cea de vineri, şi să aveţi cu ce să plecaţi de pundeva într-o minivacanţă de distracţie. E posibil să luaţi parte la o competiţie, un eveniment monden, sâmbătă, şi să vă alegeţi şi cu un premiu, o distincţie. Marţi, se rezolvă o problemă contractuală şi o să demaraţi o activitate care să v-aducă bani. În particular, o să vă faceţi timp să ieşiţi mai des cu prietenii.

Taur
E momentul să căpătaţi un plus de vizibilitate, să vă faceţi auzită vocea, să luaţi parte la viaţa societăţii. În weekend, o să vă vedeţi cu prietenii care au de sărbătorit câte ceva şi o să fie un adevărat reviriment sufletesc. Foarte posibili bani, pe care, poate, trebuia să-i luaţi anul trecut, marţi, miercuri. Vă asumaţi noi responsabilităţi la job, joi.

Gemeni
O să primiţi diverse invitaţii prin oraş sau prin alte zone geografice şi, pe cât posibil, o să-i revedeţi pe bunii voştri prieteni şi pe rude, în weekend. Vineri poate avea loc o revedere emoţionantă, iar sâmbătă e posibil să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu. Un câştig, pot fi bani, acte semnate, marţi, şi să începeţi o serie de colaborări care să v-aducă bani.

Rac
E posibil să recuperaţi o prietenie, o relaţie sentimentală, o căsnicie şi să simţiţi căldura sufletească de care aveaţi atâta nevoie. De luni o să reglaţi situaţia financiară şi o să aveţi cu ce să achitaţi rate, facturi, impozite. De sănătate ar trebui să vă ocupaţi să nu se acutizeze vreo boală – oricum, Marele Benefic, Jupiter, o să fie pe post de mare vindecător.

Leu
Veţi avea prilejul să refaceţi punţile de legătură cu diverşi cunoscuţi, prieteni, oameni de afaceri, persoane de care sunteţi legaţi într-un fel sau altul şi o să vă vedeţi mai des de aici înainte. Dacă n-aveţi pe nimeni, puteţi întâlni pe cineva care să vă fie alături, să formaţi un cuplu sâmbătă ori poate marţi. Vă puteţi gândi la alt serviciu sau la un post de conducere de marţi încolo.

Fecioară
O să vă duceţi la o ceremonie la sfârşit de săptămână, poate plecaţi din localitate şi o să rămâneţi încă o zi, două. De luni o să faceţi rost de bani, poate se consemnează o mărire de salariu. Oricum, sunteţi pe punctul de a face un pas în carieră, cât de curând. Vi se împlinesc nişte aşteptări, marţi, miercuri, pot fi bani, acte semnate, examen luat.

Balanţă
O veste bună, o confirmare dintr-un birou al vreunei autorităţi sau, de ce nu, o declaraţie de dragoste, vineri! Sâmbătă, o să vă delectaţi cu activităţile preferate, practicaţi un hobby, îi antrenaţi şi pe copii, vă refaceţi potenţialul energetic şi eliminaţi surplusul, tensiunile acumulate. E posibil să vă găsiţi de lucru în străinătate sau să lucraţi cu colaboratori străini.

Scorpion
Vă puteţi duce într-o scurtă escapadă turistică, prin împrejurimi şi să vă deconectaţi împreună cu familia. Demersuri reuşite de luni încolo ca să obţineţi un împrumut bancar sau să vi se amâne o rată, să ştiţi pe ce bani puteţi conta. De sănătatea voastră şi a părinţilor ar fi bine să vă îngrijiţi mai mult în această perioadă.

Săgetător
O să refaceţi comunicarea pe mai multe nivele cu cei din jur, ieşiţi pe la mondenităţi, staţi la negocieri ca să puneţi la cale noi proiecte care se vor dezvolta frumos pe parcursul anului. Se poate să desfăşuraţi şi o activitate de timp liber cu colegii de breaslă sau oameni care au acelaşi talent, har ca al vostru şi să câştigaţi bani şi notorietate, la un moment dat.

Capricorn
Vă implicaţi în tot felul de manifestări atât profesionale cât şi particulare şi o să simţiţi că trăiţi din plin. Se poate să renegociaţi un contract sau poate cochetaţi cu gândul unui nou job, o reprofilare, la o adică. În dragoste, o tandreţe şi o gingăşie de care, poate, n-aţi mai avut parte cine ştie de când.

Vărsător
Un suflu de prospeţime, idei ingenioase, optimism, exuberanţă, ceva nou care să vă propulseze pe o altă treaptă socială, dacă şi voi vă doriţi acest lucru. Un mesaj, o întâlnire emoţionantă, marţi şi o să ştiţi în ce direcţie se îndreaptă relaţia voastră. Se poate să parvină rezultatul unor analize medicale spre sfârşitul intervalului şi să scăpaţi de nişte griji legate de sănătate.

Peşti
Veţi încasa nişte bani vineri şi o să le oferiţi alor voştri un weekend cu surprize plăcute, o să vă deplasaţi încotro vor dori cei din familie. Se prea poate să fiţi contactaţi de nişte posibili viitori parteneri de afaceri, să puneţi umărul la un proiect din care veţi avea toţi de câştigat. O realizare în cămin, poate cumpăraţi lucruri noi, marţi, miercuri.