Horoscopul 2012 de Neti Sandu! Carieră, sănătate, bani, dragoste

Apropo.ro / 03.01.2012, 14:51
Horoscopul 2012 de Neti Sandu! Carieră, sănătate, bani, dragoste
Află ce îţi rezervă astrele în anul 2012, cât priveşte cariera, sănătatea, banii şi dragostea. Previziuni din Horoscopul 2012 de Neti Sandu pentru toate cele 12 zodii.

Berbecul are cel puţin două motive serioase de bucurie!
1. Va avea şi anul acesta bani pentru că Jupiter, în calitatea lui de Marele Benefic şi de Trezorierul zodiacului va „recolta” bani din toate sursele posibile şi imposibile ca să-i umple visteria nativului. Acum, mai trebuie spus, că doar până în iunie Jupiter se va ocupa de acest aspect financiar, dar tot e grozav pentru că efectul se va resimţi şi în continuare, se va derula pe „pilot automat”.
2. Se va debloca sfera matrimonială şi o să-şi poată întâlni jumătatea, să se căsătorească daca asta îşi doreşte, pentru că Saturn l-a „şcolit” destul timp de doi ani ca să-şi modifice atitudinea, concepţia şi tempo-ul care ţin de relaţia cu partenerul de viaţă viitor sau actual.
2012 debutează cu Marte, patronul Berbecului, în mişcare retrogradă timp de patru luni, ianuarie – aprilie, şi asta presupune eforturi susţinute atât la serviciu, la şcoală cât şi în sfera familială, unde sunt de reparat diverse lucruri pe acasă ori cineva este bolnav şi trebuie îngrijit. Se poate ca şi nativul să aibă probleme cu sănătatea, aşa că nu trebuie să se neglijeze sub nicio formă pentru că Marte trage un serios semnal de alarmă din moment ce rămâne patru luni retrograd, când el are nevoie de doar două luni ca să tranziteze o zodie. Odată rezolvate aceste aspecte, Berbecii vor putea fi consecvenţi cu ţelul lor de a mai urca o treaptă în carieră. Poate vor urma şi nişte cursuri speciale, îşi vor da doctoratul, vor încheia un master şi restul o să vină de la sine, în primăvară.


Taur
Taurul este VEDETA zodiacului încă de anul trecut, din 4 iunie, când Jupiter a intrat în această zodie şi rămâne „încoronat” până pe 11 iunie 2012. Aşadar, el vine cu un „bagaj” de acumulări, cu o „perfuzie” serioasă de energie furnizată de Jupiter şi nu mai are altceva de făcut decât să valorifice la maximum ce a căpătat în acest răstimp, că nu se va mai întâlni cu o astfel de mană cerească decât peste vreo 12 ani!
Jupiter, în plimbarea lui prin această constelaţie, a ajuns doar până în dreptul celor născuţi în jur de 3 mai, iar anul acesta îi va ferici şi pe ceilalţi cu generozitatea lui proverbială.
În general, când Marele Benefic tranzitează o zodie aduce acelor nativi reuşite în plan personal, profesional, este anul în care se căsătoresc, intră la facultate sau la liceu, îşi găsesc un job mai bun şi îşi permit unele lucruri cum ar fi să-şi cumpere o maşină, o casă, ori să facă unele îmbunătăţiri la locuinţă, pe care nu le-au putut realiza până acum din lipsă de bani sau pentru că nu aveau dreptul legal.
Taurii se pot bucura de prestigiu la locul de muncă, vor străluci, poate vor fi în lumina refelctoarelor, poate vor obţine premii sau distincţii, nominalizări în cadrul public. Pot începe o viaţă nouă alături de cineva care să-i înţeleagă, cu care să se completeze, căruia să-i placă copiii şi o casă cu curte.

Gemeni
Gemenii sunt viitoarele vedete ale zodiacului, din a doua jumătate a anului, mai precis din 11 iunie şi până pe 25 februarie 2013.
Îşi vor realiza visurile pe care n-au prea putut să şi le împlinească, în ritmul cu care erau obişnuiţi, în primul rând pentru că Saturn le-a blocat casa astrologică a iubirii şi au cunoscut dezamăgirea în dragoste sau o distanţare între parteneri, iar în al doilea rând pentru că Planeta Norocului, Jupiter, a rămas prea puţină vreme într-o poziţie avantajoasă lor şi n-au putut fructifica oferta jupiteriană. Ei bine, anul acesta Jupiter va fi chiar în zodia lor şi le poate aduce succes atât în plan personal cât şi professional.
Cât despre dragoste, veşti bune din toamnă, când Saturn eliberează casa iubirii şi, cu lecţia învăţată, vor şti cum să fie fericiţi în relaţia de cuplu de aici încolo. Vor putea deveni părinţis au, dacă sunt deja, vor afla ce trebuie să facă pentru a avea o relaţie mai bună cu copiii şi cum să le ofere cea mai bună educaţie. Şi asta după ce au învăţat cot la cot cu cei mici că „meseria” de părinte se-nvaţă practicând-o şi ţinând cont de felul de a fi al copilului, de posibilităţile şi de limitele lui şi că musai trebuie să existe o relaţie de colaborare cu cei mici.


Rac
Rac-ul primeşte o „rază” de echilibru, de stabilitate de la Jupiter în Taur, în prima jumătate a anului. Va putea astfel definitiva situaţii incerte, va putea să se ancoreze mai bine într-o relaţie dacă simţea uneori că-i juge pământul de sub picioare. Va fi deschis la nou, la schimbare pentru că Uranus, aflat în sfera carieră, într-o dispută „acidă” cu Pluton, îl va obliga să ia o decizie spontană referitoare la un transfer, ca nu cumva să rămână fără susţinere financiară.
E posibil să intervină ceva neprevăzut la job şi să facă nenumărate deplasări, să ia legătura cu omologi, parteneri de afaceri ca să rentabilizeze afacerea la care pun cu toţii umărul. Marte cuibărit în sfera deplasări până în iulie o să-i invite la drum fie în scop profesional, fie vor ieşi frecvent în weekend la distracţie! Dar n-ar fi exclus să facă naveta până la reşedinţa părinţilor sau a copiilor ca să le asigure tot ce le trebuie.
Va fi o perioadă bună pentru studiu, dar se pare că vor întâmpina şi dificultăţi pe ici pe colo. Se va ivi ocazia să frecventeze un grup de oameni cu care au un scop comun, fie şi non-profit, şi care să-i ajute să capete experienţă într-o direcţie anume.


Leu
Cea mai bună veste pe care o poate primi cineva din zodia Leului este că va avea noroc în dragoste în anul 2012! Lecţia de viaţă a acestor nativi este chiar acesta: să înveţe să iubească, să afle ce este, cu adevărat, dragostea şi nu umblând din floare-n floare, ci alături de unica fiinţă, ca împreună să se contopească, să devină o singură persoană. Neptun va părăsi sfera matrimonială a leilor pe 3 februarie şi nici că va mai reveni să le spulbere visele şi să le plece omul mult iubit din casă fără vreo explicaţie, căsătoriţi fiind, sau cu puţin înainte de nuntă… Doamne fereşte!
O altă veste nemaipomenită ar fi cea legată de sfera carieră. Încă de anul trecut Jupiter animă acest sector responsabil cu numele, renumele, popularitatea, succesul în carieră şi va face presiuni, în continuare, până vor căpăta gloria cu care au fost predestinaţi!
Nevoia interioară de a se depăşi pe ei înşişi nu-i va părăsi câtă vreme Jupiter va „patrula” prin acest sector al leilor, şi anume până în iunie.
Marte o să-i facă să cheltuiască în exces dar poate asta şi-au propus – dacă vorbim despre o casă, o maşină, o plecare în străinătate, peste mări şi oceane şi costă! Altminteri pot apărea situaţii neprevăzute care să le „forţeze” mâna şi să-şi epuizeze rapid economiile.

Fecioară
O să fie un an bogat în evenimente pentru nativii din zodiac Fecioarei datorită lui Marte, care va răscoli în lung şi-n lat până în iulie, pe 3. Marte e o planetă de acţiune şi sigur o să-i pună la treabă pe aceşti nativ, dar ei sunt atât de obişnuiţi cu munca încât o să li se potrivească mănuşă vibraţia această de tip marţian.
Oricum sunt lucruri pe care şi le doresc de mult dar pe care nu le-au putut obţine uşor, sau deloc, din cauza lui Saturn, care le-a cam zădărnicit planurile în ultimii 3,4 ani, iar acum le blochează cumva zona finanţelor şi doar Marte îi poate scoate din impas.
Îşi pot găsi de lucru aici sau în străinătate, iar în privinţa studiilor sunt şanse să obţină o bursă, ori poate să le facă pe amândouă! Marte pompează superenergie şi se pot descurca şi cu obligaţiile de familie şi cu cele profesionale mai bine ca oricând şiv or încerca să recupereze un timp pierdut când n-au putut face un pas înainte pe scara ierarhică. Ei se pot bucura de onoruri, să primească un titlu, un grad în armată, iar dacă practică un sport sau desfăşoară o activitate artistică, pot primi o recompensă în cadru public.
Jupiter, planeta norocului, este poziţionată în sfera „călătorii” până în iunie şi Fecioarele or să fie răsfăţate de cei din jur, vor face diverse escapade turistice oferite cadou poate de partenerul de cuplu, de prietenii aflaţi pe alte meridiane, care le invită să viziteze nişte locuri de neuitat.


Balanţă
Zodia parteneriatului, a finanţelor va avea parte de ambele aspecte împlinite în decursul anului 2012 ba, chiar mai mult decât atât, în sensul că Jupiter, planeta norocului, se va afla din 11 iunie, în sfera legalizării, a definitivării unor proiecte de anvergură, a drumurilor lungi, a studiilor superioare, într-o rezonanţă perfectă cu Balanţa.
Prezenţa planetei Saturn, în continuare, în semnul Balanţei, le va conferi stabilitate, statornicie în mai toate segmentele de viaţă, chiar dacă nativii vor resimţi o senzaţie de tergiversare a lucrurilor, că în alte circumstanţe s-au „mişcat” mai repede şi cu eficienţă sau cu mai multă supleţe. Saturn însă i-a învăţat să aprecieze atât propriile eforturi, cât şi pe ale celorlalţi şi-atunci totul va căpăta alt sens, altă greutate. Saturn le predă aceste lecţii Balanţelor din octombrie 2012! Iar feed-back-ul se va vedea chiar şi după 5 octombrie 2012, dată când Saturn părăseşte zodia Balanţei şi porneşte să cucerească altă constelaţie, cea a Scorpionului.
Balanţele îşi vor recăpăta fineţea, sensibilitatea, nevoia de a fi elegante, rafinate, fashion-icon-uri şi, în general, consumatoare de artă, în toate formele ei.
Sfera matrimonială va fi mai puţin rigidă şi instabilă în primul rând pentru că Saturn le va reda libertatea de exprimare şi manifestare, iar Uranus va mai ataca pe două flancuri Balanţa.
Situaţia financiară pare să stea sub semnul echilibrului, în sensul că Balanţele au învăţat să cheltuiască banii cu măsură pentru c-au trebuit să muncească din greu pentru ei, iar din 2009 încoace, Saturn le-a dezvoltat un simţ al afacerilor profitabile cu care vor „mirosi” o sursă financiară de încredere!


Scorpionul o poate lua de la zero şi să-şi refacă în mod spectaculos viaţa sentimentală sau poate retrăi o a doua lună de miere dacă pentru prima n-a avut hotel de cinci stele cu regim ultra all inclusive, cu apartament nupţial, pentru că n-a câştigat la loto! De fapt, nici n-are nevoie pentru că el, oricum, atrage banii ca un magnet dacă asta-şi pune în minte, dar pentru el pasiunea are o mult mai mare valoare decât banii.. care, aşa cum vin şi… pleacă… sau viceversa!
Ideea este că şi în 2012, cel puţin în prima jumătate a anului, Jupiter alimentează sfera partenerială, le conferă stabilitate în relaţia de cuplu nativilor din Scorpion. Acum doi ani le-a acordat prima şansă de a trăi o dragoste adevărată, apoi anul trecut, din iunie, Jupiter face lobby pentru ei să se aşeze la casa lor şi să fie şi fericiţi pe deasupra!
Şi tot Jupiter, în aceeaşi zonă partenerială, le poate aduce o mai bună înţelegere cu şefii, cu coechipierii de afaceri, colaboratorii şi să câştige bani frumoşi împreună, să existe respect reciproc. Cei care se străduie de anul trecut să obţină o sentinţă judecătorească în favoarea lor vor avea, într-adevăr, câştig de cauză. Odată rezolvate aceste aspecte, Jupiter va interveni în mod salvator în registrul bancar şi va scoate bani din piatră seacă, credite, sponsorizări, o dobândă rezonabilă, vreo reeşalonare ca Scorpionul să nu fie sufocat de imensitatea datoriilor bancare.
Se va insista apoi, adică Jupiter, pe rezolvarea problemelor de sănătate, sau cel puţin, aşa ar fi ideal, ca să nu aibă de suferit în următorii doi ani şi ceva, când Saturn va traversa zodia Scorpionului scoţând la suprafaţă toate imperfecţiunile ca să nu rămână „fir” de boală în organismul acestor nativi.


Săgetător
Un an de schimbări radicale, cu răsturnări de situaţie – sperăm în bine, desigur!
Astrul guvernant, Jupiter, fortifică platforma professională până în promăvară, după care se transferă în sfera partenerială, a relaţiei de cuplu – oficializată! Vor fi mai mult ca oricând tentaţI să vadă cum e să trăiască în doi, să întemeieze o familie pentru că ei sunt spirite libere, le place să fie independentţI, dar nu singuri, iar şansa de a înclina spre legalizarea relaţiei nu o întâlnesc decât odată la 12 ani, ca acum, când Jupiter va fi în casa astrologică a mariajului.
Uranus se află în casa amorului (casa a V-a) şi din cauza aspectelor stresante (quadratura cu Pluton), o dragoste neîmpărtăşită de ambii parteneri se poate pierde la un moment dat şi brusc, Săgetătorul să întâlnească pe cineva de care se îndrăgosteşte până peste cap şI în care să aibă atâta încredere, încât să vadă în persoana de lângă el un partener pe viaţă!
Uranus este o planetă explozivă, Săgetătorul este imprevizibil, iar combinaţiile din zona sentimentală îl fac să reacţionize într-un mod cu totul neaşteptat şI să-I lase muţI de uimire pe cei din jur şI să se minuneze şI ei de persoana care le-a căzut cu tronc!
Deşi poate părea nebunesc gestul de a intra într-o nouă relaţie sentimentală sau într-un mariaj fără să-şi acorde timpul necesar să conştientizeze ce se-ntâmplă, intuiţia lor nu va da greş. Timpul o să le-o confirme.


Capricorn
Capricornul s-ar putea să fie uimt de cât de fericit o să fie, pentru că n-a dus-o deloc bine în ultimii ani şi aproape uitase cum e să fie îndrăgostit şi să i se răspundă pe măsură… Jupiter, Marele Benefic, se află, din iunie 2011, în sfera amoroasă şi alimentează frumos de tot segmentul corazon, dar în ultimele luni ale anului a retrogradat non-stop şi unii dintre nativi n-au apucat să simtă şi ei vreun strop de endorfină care să-i facă să plutească de fericire.
O să li se întâmple ceva frumos din punct de vedere sentimental, chiar şi acelora care sunt mai reci din fire şI nu le-au sfârâit niciodată călcâiele după cineva.
Oricum, să fie încrezători că au la dispoziţie 6 luni să afle dacă au întâlnit pe cine trebuie şI dacă relaţia va fi de durată.
Sigur că nu e nimic bătăt în cuie şI cu un ascendant în Scorpion, Săgetător sau în Vărsător şansele se dublează şI or să aibă mai mult timp la dispoziţie să-şi cunoască partenerul de suflet, să decanteze sentimentele şi să-şi întrebe inima dacă va face casă bună împreună cu finţa iubită şI dacă doresc amândoi copii.
Vor ieşI la iveală şI calităţI ascunse, pe care numai o persoană care îi iubeşte, îi poate face să fie inspiraţi, creativi să se apuce de ceva care să-I împlinească din mai multe puncte de vedere. Practic, nativii zodiei Capricorn aveau nevoie de cineva în care să se încreadă, pe care să-l iubească, în care să investească toată căldura şi sensibilitatea lor pe care le ascund cu străşnicie în spatele unei durităţI mascate, ca să se poată apăra de cei care ar putea să le rănească sufletul.


Vărsător

Se anunţă un an plin de reuşite în plan familial. Vărsătorul se va muta la casa lui, va renova locuinţa, se va extinde poate pentru că apar şi copiii. Sfera domestică, sub toate aspectele ei frumoase, îi va aduce mulţumire sufletească în prima jumătate a anului, când Jupiter va traversa segmentul care ţine de casă, de familie, de recuperarea unor imobile moştenite sau a unor terenuri.
După 11 iunie, Jupiter îi va deschide larg porţile Vărsătorului spre fericirea mult visată, fără de care nici toţi banii din lume nu-l pot face fericit. Fără iubire se simte gol pe dinăuntru şi singur şi nu-şi poapte împlini menirea, aceea de a dărui celorlalţi, de a fi generos cu toată lumea ca să nu mai existe pic de suferinţă pe pământ.
Se va lupta să capete recunoaştere pentru munca pe care o desfăşoară atât la job cât şi în particular, dar nu mai e cale lungă până să ia un premiu de excelenţă, pentru că Saturn încă îl supune unor teste severe ca să merite onoruri, înaintări în rang, care vin atunci când va fi epuizat de atâtea eforturi şi aşteptare. E sigur că un ascendent în Taur, Gemeni, Leu sau chiar Fecioară îl poate medalia pe Vărsător până la sfârşitul anului.



Peşti

Marte le dă apă la moară să nu se lase până nu vor scăpa de toate greutăţile, de lucrurile inutile din viaţa lor, de oamenii care doar se folosesc de ei, pretinzând că le sunt prieteni, de o relaţie care mergea într-o inerţie.
Marte va ocupa sfera partenerială timp de nouă luni de zile şi va fi pe post de „debarasseur”, va negocia la sânge cu coechipierii de afaceri, cu patronii, sponsorii, să primească tot ce li se cuvine. Marte îi instigă să ajungă chiar şi în instanţă dacă nu vor obţine bani, bunuri sau alte drepturi pe care unii le contestă. Pentru că va sta de vreo patru ori mai mult în această casă astrologică şi care este şi a mariajului, vor fi câteva aspecte de pus la punct în cadrul relaţiei. În primele patru luni, certurile, nemulţumirile din familie vor lua amploare, dar va fi spre beneficial relaţiei totuşi, pentru că toate acele mărunţişuri peste care ai zice că se trece cu uşurinţă „sapă” adânc şi nu ştiu de ce s-a rupt relaţia!
Se vor da lupte grele, asta în funcţie şi de zodiac partenerului de cuplu, de vârsta astrologică şi, bineînţeles, şi de ascendentul părţilor.
Peştii vor avea însă un excelent mediator, pe Jupiter, unul dintre patronii zodiei lor (ei au trei planete guvernante: Venus, Jupiter şi Neptun) care se află exact în casa comunicării – sufleteşte – în Taur, până pe 11 iunie. Poziţia lui Marte în sfera partenerială poate fi avantajoasă pentru cei care sunt de o vreme singuri şi n-au reuşit să se ataşeze de cineva în speranţa unei relaţii serioase. Răstimpul acesta de nouă luni va fi sufficient să cunoască mai bine pe cineva şi să poată spune că îşi doresc să rămână împreună.


Citiţi previziunile pentru toate zodiile, în ceea ce priveşte cariera, banii şi sănătatea, în Horoscopul 2012 de Neti Sandu.