Horoscopul vedetelor cu Lidia Buble, Randi şi Edward Sanda

De: Alexandra Necsoiu / 15.11.2018, 14:31
Horoscopul vedetelor cu Lidia Buble, Randi şi Edward Sanda
Lidia Buble, Randi şi Edward Sanda îţi citesc horoscopul lunii noiembrie şi îţi spun cum stau cu dragostea, cariera şi sănătatea vedete precum Beyonce, Rihanna, Antonia, Adrian Sînă şi mulţi alţii:

Lidia Buble a venit în studiourile Famous Production pentru a lucra la piesa Tu, pe care o va lansa vinerea aceasta, iar într-o mică pauză a acceptat provocarea lui Randi şi a lui Edward Sanda de a citi împreună Horoscopul vedetelor.

Puşi pe glume, cei trei au analizat fiecare semn zodiacal în parte, dar şi ce vedete se află în zodiile respective şi au ajuns la câteva concluzii interesante. Dacă Randi a fost “urmărit” toată viaţa de cei aflaţi în zodia Capricorn, Lidia Buble se înţelege de minune cu cei aflaţi în zodia gemeni, din care face parte şi “soţul” său, aşa cum l-a numit artista pe actorul Johhny Depp. 

La final, Randi, Lidia Buble şi Edward Sanda le-au lansat o provocare fanilor. Aceştia trebuie să lase un comentariu cu zodia în care cred că se află cei 3, să dea subscribe canalului de Youtube Famous Production, iar cel care ghiceşte răspunsul va câştiga o vizită la studiourile Famous.
Întregul moment poate fi văzut aici:
https://youtu.be/fSnLO7Ca2Xo

Horoscopul vedetelor face parte din #MiercuriLaFamous, o serie de video-uri săptămânale în care artiştii Famous Production şi invitaţii lor ne arată cum este viaţa la studio. 
Iată câteva dintre cele mai vizionate episoade #MiercuriLaFamous:
Edward Sanda şi Cleopatra Stratan – Leapsa Muzicală – https://youtu.be/LpTkS-4Gxew
Am/N-am cu Randi, Dorian Popa şi Edward Sanda – https://youtu.be/4Vbmouag0JI
Provocare cu Randi, Cleopatra Stratan & Edward Sanda – https://youtu.be/yPpKD_DgYos