Horoscopul zilei de 1 aprilie: Avantaje la slujbă şi noi pasiuni

De: Nicoleta Nicolae / 01.04.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 1 aprilie: Avantaje la slujbă şi noi pasiuni
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de vineri, 1 aprilie 2016.

BERBEC – Reuşiţi cu uşurinţă să vă faceţi remarcaţi de persoane cu o anumită funcţie, care vor fi plăcut surprinse de calitatile de care daţi dovadă. La slujbă vi se vor repartiza sarcini noi, dar nu vor constitui o problemă.    

TAUR – Traversaţi o perioadă bună în plan afectiv. Sunteţi avantajat în munca de creatie, dar şi în activităţile legate de copii. De asemenea, relaţia cu propriul copil se poate îmbunătaţi substanţial mai ales dacă vă veţi propune să petreceţi mai mult timp împreună.     

GEMENI –  În plan profesional vă bucuraţi de unele avantaje şi s-ar putea ca o parte dintre colegii dumneavoastră să vă invidieze pentru acest lucru. Nu trebuie să vă simţiţi vinovat faţă de ei, pentru că aţi reuşit să obţineţi aceste beneficii în urma eforturilor pe care le-aţi depus şi le meritaţi din plin. Azi este o zi a echilibrului. Veţi constata că echilibrul înseamnă şi reducerea cheltuielilor.    

RAC – Se anunţăa o zi în care aţi putea avea parte de evenimente importante, în special acolo unde este vorba de bani. Este momentul în care totul v-ar putea reuşi dacă daţi dovadă de suficientă maturitate şi alegeţi drept colaboratori persoane stabile sau chiar mai în vârstă.     

LEU – Astăzi începeţi noi activităşi şi noi relaţii, nu numai în beneficiul dumneavoastră, ci şi stimulatoare pentru cei din jur. Popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus creşte. Folosiţi-o pentru îmbunătăţirea confortului personal. Şi nu în ultimul rând, faceţi tot posibilul să vă îngrijiţi sănătatea chiar dacă nu consideraţi că este cazul.     

FECIOARA – Este o zi în care puteţi avea ocazia să începeţi schimbările pe care vi le-aţi propus mai demult. La serviciu, veţi descoperi că cineva vă pregateşte o surpriză, posibil chiar o mărire de salariu şi, de ce nu, meritul este al dumneavoastră. Veţi acorda mai multă atenţie şi relaţiei cu partenerul, în compania căruia veţi petrece clipe minunate.    

BALANTA – Preferaţi să nu vă confesaţi nimănui, pentru că aveţi impresia că toţi vor să vă împiedice să vă afirmaţi aşa cum doriţi. Dacă nu aveţi o relaţie stabilă, este posibil să cunoaşteţi o persoană care călătoreşte mult, alături de care veţi pleca într-o minivacanţă. În ceea ce îi priveşte pe cei căsătoriţi, relatia lor cu partenerul de viaţă se va îmbunătăţi.    

SCORPION – La serviciu încercaţi să nu va enervaţi şefii sau, în funcţie de poziţia pe care o aveţi, să nu va enervaţi subalternii. Ar fi o bună idee să verificaţi toate facturile şi să ascultaţi de sfatul altora înainte de a acţiona.    

SAGETATOR – Popularitatea dumneavoastră se va bucura de o creştere evidentă şi nu veţi duce lipsa de parteneri de distracţii, dar nici de colaborări. De altfel, s-ar putea să plecaţi la drum pentru a vă petrece timpul liber în cadrul unui grup.     

CAPRICORN – La serviciu veţi fi suprasolicitat. Felul în care veţi rezolva problemele apărute va face o bună impresie. Propunerile care vi se vor face astăzi în plan afectiv vă tentează, dar pe de altă parte, simţiţi nevoia să fiţi mai rezervat. De fapt vă puteţi asuma şi unele riscuri, deoarece conjunctura generală vă avantajează. Dacă veţi considera că sentimentele dumneavoastră mai pot aştepta, acest lucru îi poate răni pe cei apropiaţi.    

VARSATOR – Continuaţi să petreceţi clipe fericite în compania persoanei iubite. Relaţia de cuplu se înviorează şi devine tot mai importantă. Sunteţi dornic de a vă consolida relaţia cu prietenii şi veţi fi mai interesaţi de întreţinerea relaţiilor cu vechii prieteni decât de a lega noi prietenii.     

PESTI –  În dragoste noi pasiuni vă fac cu ochiul. Nu pierdeţi ocazia, s-ar putea să întâlniţi persoana pe care o căutaţi de mult timp. Pentru cei căsătoriţi însă, este o perioadă delicată în ceea ce priveşte relaţia de cuplu, căci nevoia de independenţă ar putea avea implicaţii nefaste asupra acestei relaţii.